Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
53 8°C
  • modovisisajteMaraschino:

    glavno da pedofili i teski ubojice slobodno mogu setati dok ce se zatvarati oni koji skidaju filmove.... inace u zadnjih 5-6 godina nisam vidio nijedan film koji vrijedi da se skine badava a kamoli da se za njega dade 150-250 kn....

  • Vexans:

    HGK ? Neka se javi onaj ili ona kojem je HGK pomogla zadnjih 20 godina! Sastoji se mahom od odjela za otkrivanje tople vode i mjerenja temperature snijega! Ovdje vidimo,žele ostaviti dojam agencije za za zaštitu prava pijavica i imele!Nabrojiše ... prikaži još!e više paragrafa nego tužilaštvo u Nunbergu! Jadno.

  • chemica:

    Nakon ovako stručnog sročenog objašnjenja, može li mi samo netko objasniti zbog čega uopće plaćamo harač na PRAZNE medije? Ako skidanjem s interneta kršimo zakon, čemu harač? On bi imao nekakvog smisla samo ako bi njime ilegalna kopija skinuta za ... prikaži još! vlastitu uporabu postala \"legalna\". Ovako, mi plaćamo nešto za ništa. Ako nas murija ulovi s nelegalno skinutim sadržajem, prijeti nam čak i kazna zatvora, mada smo prethodno ZAMP-u platili harač. Zbunjujuće je ovo sve skupa. Ma da ZAMP možda ne sudjeluje u proizvodnji HARD diskova tamo negdje u Koreji ili Tajvanu pa na ovaj način dobija svoj dio? No, dajte \"zampovci\", smisleno nam objasnite zbog čega nas PLJAČKATE.

Još iz rubrike Vijesti

Rijeka: Predizborni skup Zorana Milanovića
PREDIZBORNI SKUP

Milanović u Rijeci: Ja sam socijaldemokrat, iako nisam savršen

Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Novu Gradišku
Posjetila Novu Gradišku

Grabar-Kitarović: Želimo Hrvatsku za sve, a ne mi ili oni

Putovali na meč

Suci koji su trebali suditi Dinamu teško ozlijeđeni u nesreći kod Male Kapele

5