Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLALI UPOZORENJE

Hezbollah: Dronovi koji su pali u Bejrutu nosili su eksploziv

Hezbollah
ALI HASHISHO/REUTERS/PIXSELL
27.08.2019.
u 07:01

Dvije izraelske bespilotne letjelice srušile su se u nedjelju u južnom predgrađu Bejruta.

Libanski Hezbollah priopćio je kako su dva izraelska bespilotna zrakoplova, koja su se u nedjelju srušila u južnom predgrađu Bejruta, nosila eksploziv.

Pokret koji podržava Iran, izjavio je kasno u ponedjeljak kako su stručnjaci pregledali prvu bespilotnu letjelicu. Predgrađa su "bila izložena napadu bespilotnih letjelica", pri čemu prvi nije uspio izazvati eksploziju, a drugi je eksplodirao, navodi se.

Nakon što su se dva drona srušila u nedjelju, vođa Hezbollaha upozorio je izraelske vojnike na granici da čekaju odgovor.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar GRDASIC
GRDASIC
08:59 27.08.2019.

Najnoviji oblici rata i ubijanja ljudi doživljavaju svoj rast. Koriste se dronovi i bespilotne letjelice koje su upravljane iz centara daleko u bunkerima. To je budućnost rata i ratovanja i ubijanja ljudi. Treba li nam takva budućnost, sigurno ne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije