Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zrakoplovna nesreća
Povratak na članak

Heroj moskovske tragedije: Stjuard poginuo u požaru pokušavajući spasiti putnike

Maksim Mojsejev pokušao je otvoriti stražnja vrata kako bi brzo evakuirao putnike iz repa koji se zapalio, ali nije uspio. Ostao je u zrakoplovu dok svi nisu evakuirani te je na kraju poginuo u požaru

Komentari 12

SN
snovakor
10:17 06.05.2019.

na snimci je vidljivo da vatrogasci uopće nisu bili spremni za sve ovo ... nema ih nigdje dok je avion već bio na svojoj zadnjoj poziciji neko vrijeme ... umjesto da ih se alarmira prije sletanja aviona !

VL
AN
angeomihael
11:35 06.05.2019.

Dati život za druge.Stara iskusna duša.Stjuard odradio život za 5.

VL
Avatar lopovskiadzovac
lopovskiadzovac
10:23 06.05.2019.

rusi i tehnologija znaju samo votku napravit

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:27 06.05.2019.

Svaka cast Heroju stjuardu herojski je poginuo. takvi su rusi iu ratu i miru, Tako je pilot poginuo u okrsaju sa isilovcin u siriji.Drugo vatrogasci su sve napravili sto su mogli. Dosli za dvi min.Ali avion je bio vec p'ola u plamenu. Ne ko crkva Notre Dam nisu nizasto u Parizu strava.Nigdi nadzorni kamera nista nula.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:21 06.05.2019.

nigdje vatrogasaca?nikakve pomoći ljudima?rusija država apsurda!koliko je ljudi poginulo zbog nepripremljenosti!sramota!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.