Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred kućom

Hermini Rznić probušili gume na autu: Pronašla sam `konjske` čavle

Hermina Rznić
Foto: Facebook
09.03.2019.
u 11:43

Jučer je, nakon što je došla iz Doma za starije i nemoćne, parkirala svoje vozilo pred kućom, što često čini, iako ima dvorište.

Hermina Rznić, predstojnica Doma za starije i nemoćne osobe LSŽ u Otočcu, ali i kandidatkinja na izbornoj listi Darka Milinovića, nemalo se iznenadila kada je jutros otkrila da su joj probušene gume na vozilu Suzuki Vitara. 

Kako nam je potvrdila, krenula je jutros vozilom u grad, ne sluteći ništa, no pojavio joj se znak "upozorenja" u vozilu da tlak u gumama nije dobar. Uputila se, potom, na benzinsku postaju napuhati gume, no uskoro je vozilo "javilo" i za drugu gumu problem s tlakom. Odlučila je otići vulkanizeru te su u gumu pronađeni čavli. 

"Rekli su mi u policiji, kada sam došla prijaviti slučaj, da je riječ o "konjskim" čavlima". Odnosno, velikim čavlima koji su upotrebljeni u svrhu bušenja guma. 

Jučer je, nakon što je došla iz Doma za starije i nemoćne, parkirala svoje vozilo pred kućom, što često čini, iako ima dvorište. Tvrdi kako joj je bilo jednostavnije parkirati vozilo tako nego svakodnevno otvarati i zatvarati vrata dvorišta. Nikada, u zadnjih deset godina koliko živi na sadašnjoj lokaciji,  do danas nije imala sličnih problema, tvrdi nam Rznić. 

Naglasila je kako i nema neprijatelja. "Pa ja pomažem drugima", naglasila je podsjetivši da radi u Domu za stare i nemoćne. 

Ovu situaciju povezuje s njenim političkim angažmanom, a cijeli slučaj prijavila je policiji koja će provesti istragu. 

Pogledajte i video Razbijena kriminalistička skupina sa splitskog područja

 

Komentara 5

DU
Deleted user
15:26 09.03.2019.

Kakva se golema para vrti u politici vidi se i po ovim noćnim akcijama verodostojnih....

DU
Deleted user
12:12 09.03.2019.

Gloze se psi oko kostiju...

Avatar navijač
navijač
12:14 09.03.2019.

ljevičari u akciji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije