Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se

Hera se izgubila u gradu koji još ne pozna, vlasnici je traže već pet dana

Foto: Privatni album
1/3
13.05.2019.
u 19:05

Kujica je plaha i treba joj polako prići, zadržite je ako je vidite, vlasnici nalazniku nude novčanu nagradu, a informacije možete javiti na 091/52-00-608

Hera se izgubila još u četvrtak 9. svibnja u jutarnjoj šetnji. Kako je tek nedavno udomljena, Zagreb joj je još uvijek nepoznat i ne zna se vratiti kući.

Ovih dana viđali su je na Dotrščini, stigla je i do Kauflanda na Branimirovoj, gdje je prešla i na drugu stranu pruge. Vidjeli su je zatim na Volovčici, kod kampusa na Borongaju. Na svaku dojavu koja im stigne vlasnici odmah kreću, no do sada nisu imali sreće.

– I dalje tražimo Heru, vrijeme nas je usporilo, a moramo i raditi. Pripremili smo još letaka i probat ćemo pokriti mjesta gdje je viđena jučer. A posljednje što znamo, oko 18 sati vidjeli su je kod osnovne škole Augusta Cesarca na Ferenščici. Brzo smo stigli, padala je kiša i već se spuštao mrak i Heru nismo pronašli – napisali su u svojoj molbi za pomoć. Kažu da su svjesni kako je malo ljudi po ovom vremenu vani, ali mole da svi obrate pažnju i ako ugledaju Heru da je pokušaju zadržati, oni će odmah doći. Zahvaljuju i na svakoj dojavi i komentaru, to im je dodatna snaga.

Foto: TOMAŽ SKALE

Prema posljednjim informacijama Hera je u ponedjeljak ponovno viđena kod kampusa na Borongaju. Kujica nema ogrlicu, ima 10-ak kilograma, prepoznatljiva je po tamnoj dlaci i svjetlim kolutovima oko očiju, a i na nogama joj je dlaka svijetla.

Plaha je i neće sama prići. Vlasnici nalaznicima nude novčanu nagradu od 1000 kuna. Javiti se možete na 091/52-00-608.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
17:54 14.05.2019.

Prema mentalitetu ljubitelja pasa već je udomljena i navikava se na novog vlasnika koji ju vodi u šetnju i marljivo čisti pasjake za njom po gradskim ulicama.

MA
marijanka
19:55 13.05.2019.

nadam se da cete ju naci .Bas je posebna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije