Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Hebrang: Imam program, drugi dijele talijanske naranče i kineske loptice

HDZ-ovu predsjedničkom kandidatu ovo je neobična kampanja jer se prvi put bori protiv političara desnice. Vjeruje u svoj program i ulazak u drugi krug.

Komentari 177

OB
-obrisani-
17:24 10.11.2009.

. ..10.11.2009. u 17:15h DUVNJAK_DRAGO je napisao/la: kamocemo_ ja sam svoju domovnicu u ratu izborio , a ti po svojoj sad piškiš ............................................................. a vidi jos jedan iz minhenske bojne...dezeter..i parazit.... ..sto pise na pecatu..DOMOVNICE...ko je podpisao...???? ..pa poznato jeto je svima tko je izazivao balije, da polude a onda da odglume kako im je stalo do hrvatske kako bi 1) zadobili glasove seljaka i nepismenih, tj vecine u toj drzavi te ostanu na vlasti sljedecih 10 godina i 2) da pokupe lovu od a)ratnog profiterstva b) nacionalizacije u vrijeme rata c) uvedu staljinisticki diktaturu medija tako da se uvede propaganda kako smo u ratu, zeleci MUSLIMANIZIRATI Hrvatsku... . ,,

VL
LI
Libela
17:24 10.11.2009.

Gospodin Hebrang je predstavnik tradicionalne hrvatske političke misli, i jedini kandidat Zagrepčan. Red je da i metropola jednom da svog čovjeka na vrh, kad ih već nema na TV-u.

VL
LI
Libela
17:26 10.11.2009.

kamocemo samo upražnjava svoj rasizam, a s njim se ne stiže nikamo. Samo pokazuje koliko je jadan.

VL
SM
simune mali
16:03 10.11.2009.

Ima Hebrang Program, kao sto ga je imao i njegov kolega sana-dercina!

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
16:40 10.11.2009.

Koja budala zatvorio Glavaša a sad traži od Šišljagića pomoć???

VL
OB
-obrisani-
18:15 10.11.2009.

10.11.2009. u 18:12h pinje453 je napisao/la: Tudman

VL
OB
-obrisani-
20:53 10.11.2009.

. . ....e moje balije..SAD vas necu vrijedjati i rugati vam se...dajem vam malo stivo za razmisliti (ako imate s cime, naravno) o vasem JADNIKU.... .. evo mene zanima kako bi to TUDJMAN vratio u drzavno vlasnistvo HT i INU?NU? odakle mu novci za to? jel bi drzava kupovala samo od MOL-a I DT-a udjele ili bi i od hrvatskih vlasnika? I sto bi time gradjani dobili osim dividende koja bi isla u proracun? jel to efikasna upotreba sredstava? ne postoje li drugi zakonski mehanizmi drzave kojima se moze utjecati na privatnu firmu bez nacionalizacije? mogu li se sredstava za NACIONALIZACIJU iskoristi na neki bolji produktivniji i efikasniji nacin? meni se cini da TUDJMAN o tim stvarima nije razmisljao. on je samo podilazio svom birackom puku koji te stvari zeli cuti od njega. pored toga, on bi htio gospodarsku strategiju koja je i socijalna i razvojna. po modelu vuk sit i ovce na broju. a to bas i nejde. na jednoj strani ces morati kresati da bi druga dobila. bar u prvoj fazi. no to se na izbornim govorima ne spominje. nije popularno. tako da se sve svodi na listu ZELJA netko bi TUDJMANU trebao javiti da imamo drzavnu banku i da nije potrebno osnivati novu, dovoljno je ovu pojacati kapitalom ako vec misli da je to nuzno za gospodarstvo. iz proracuna! kako ce uz to, uz NACIONALIZACIJU .. HT-a i INA-e voditi socijalnu politiku misterij je. zaduzivanje je odbacio. znaci slijedili bi novi porezi( naravno ako bi ga PREMIJER poslusao ). kao da ovi nisu dovoljni. a novi porezi i otvaranje novih radnik mjesta rijetko kad idu skupa. pored toga on zeli da firme ne placaju doprinose za mlade prvih nekoliko godina i da drzava provodi stambenu politiku subvencionirajuci kamate. sto se tice prihoda od drzavnih koncesija za eksploatiranje prirodnog bogatstva dobar dio tog kolaca vec ide penzionerima jer taj novac ulazi u proracun. zasto bi oni sve trebali dobiti nije bas jasno no i tako se radi o malim sredstvima. bolje da je spomenuo da treba dignuti stope kad isteknu stari ugovori jer su ove stare prilagodjene SOCIJALISTICKOM - gospodarstvu u kojem privatnici nisu ni mogli iskoristavati prirodna bogatstva. pa tako INA placa vrlo niske stope za iskoristavanje prirodnih bogatstava u Hrvatskoj. no ako je NACIONALIZIRAMO kako TUDJMAN predlaze, onda nije ni nuzno povecavati stopu naknade. meni je jasno da politicka borba ima neka svoja pravila i da kandidat mora svakoj skupini govoriti ono sto oni zele cuti od njega makar se radi o neostvarivim zeljama. TUDJMAN sigurno nije jedini u tome. svi se sluze tom prokusanom taktikom LAGANJA i sirenja laznih nada. no ovdje je cini se raskorak izmedju zelja i realnosti veci. ili je samo TUDJMAN losiji blefer...a nije mi i jasno , zasto toliko maloumnika nasjedaju na takvo nesto....nisu valjda sve to BALIJE...a to je druga tema...

VL
PR
Protivcenzure
01:10 11.11.2009.

a zbog čije vlade nemamo hrvatske naranče i loptice lopino???

VL
OB
-obrisani-
09:23 11.11.2009.

..U Zadru sedam hospitaliziranih zbog svinjske gripe...... ..HDZ-ov predsjednički kandidat Andrija Hebrang u Zadru je danas iznio svoj izborni program ..ops..ozbiljno sam zabrinut...!!!! :

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
09:32 11.11.2009.

VELIKI MAO je poručio HDZejcima \" Koliko god zabijali glavu u pijesak stražnjice vam vire vani!\" \"Ne saginji se sine dok si u HDZu ,kad izađeš već je kasno!\"

VL
OB
-obrisani-
10:29 11.11.2009.

Ako je netko u medijskoj blokadi, onda je to prof. TUĐMAN. Eto, čak su i ovi u VL blokirali link na Tuđmana gore na \"predsjednički kandidati\" još samo 99 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
ZD
Zdravek
10:51 11.11.2009.

\"Kazao je kako budući predsjednik ne može pasivno promatrati što se događa u državi već da mora okupiti sve političke opcije kako bi osmislio velike reforme za koje je potreban konsenzus, odnosno suglasje ljevice i desnice.\" dal on to zelii rec da su vlada i sabor nesposobni? ko ono vodi vladu? hdz? ko ono ima vecinu u saboru? hdz? koje je ono stranke hebrang pretstavnik? hdz?

VL
OB
-obrisani-
11:48 11.11.2009.

11.11.2009. u 11:02h doktorica je napisao/la: previše je škrt da dijeli. ============= 0 Da nije židov nebi bio škrt,

VL
OB
-obrisani-
12:19 11.11.2009.

. .Ponukan rastom komentara u kojima vec u naslovu prevladava esencija panike, uzasa, nemogucnosti gledanja, mrtvih rijeci na papiru, ne puhanju novih vjetrova, blokada pameti itd itd itd, odluci malo analizirati cemu to odjednom. Mora da HDZu ide dobro. Ociglednodno je zavladala panika na \" sredisnjicii\", ni jedan plan im nije uspio, Sanader je otisao i to nisu uspjeli iskoristiti, dosla je grda kriza i to im nije islo na ruku, pa je Kosorica odblokirala pregovore, avvaaaj to se nikako nije smjelo desiti. Pa je uvela \"harac\" (inace izraz etabliran od strane Milanovica i SDPa), no sindikalni nemiri nisu uspjeli i nije srusena Vlada HDZa. Onda je uletio najslang HNS-ovac Cacic i po svim medijima poceo tuliti kao malo djete kad mu uzmes igracku, ..ali HDZ-e se raspada..to je bitno...!!!! .

VL
MB
mr_brown
13:53 11.11.2009.

oho mafijaška organizacija na okupu!

VL
PI
Pippo9
15:22 11.11.2009.

Hebrang pobjeđuje u 2.kruguu jer je pravi domoljub,intelektualac a prije svega pošten čovjek koji će radit za interes hrvatskih građana

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
20:39 11.11.2009.

\"- S ovih pola mislim na gospodina Bandića jer je on 99 posto ljevičar, 0,1 posto desničar, a 0,9 neopredijeljen. Tako da prvi puta imamo bitku desnice protiv desnice i to je bio osnovni cilj s namjerom da u drugii krug uđu dva ljevičara, Josipović i Bandić. Čvrsto sam odlučio osujetiti taj plan i ući u drugi krug i to svojim programom.\" STRAŠNO JE SLUŠATI OVAKVE \"INTELEKTUALNE ANALIZE\" A glavna mu je funkcija da spriječi da se dr Miroslav Tuđman kandidira.MOŽE I BUDALA -samo da Miroslav ne bude. Strašno je saznanje koliki broj \"Hrvata\" iz raznoraznih razloga sudjeluje u ovom projektu eutanaziranja hrvatske državotvornosti!

VL
ZL
zlatka
23:48 11.11.2009.

1.Državničku ozbiljnost i znanje za vođenje države ima jedino dr. i gospodin Miroslav Tuđman 2. Štiti nacionalne interese niti jedan kandidat ne će ko MIroslav T. (ovom gore ne HDZ iznad države i zbog njegove ga je partijske poslušnosti predložio Sanader, a ne zato jer nešto vrijedi) 3. Jedini koji je dosljedan svojim stavovima, govori jasno ono što misli jest Miroslav Tuđman 4, Jedini koji je čvrsto rekao da će Mesića kazneno goniti zbog veleizdaje je Miroslav Tuđman 5. Jedini koji je rekao da Europa ne smije biti cilj već okruženje u kojem Hrvatska treba ostvariti svoje ciljeve jest Miroslav Tuđman 6. Gotovo jedini kojeg ne prate afere korupcije i kriminala jest MIROSLAV TUĐMAN !

VL
ZL
zlatka
23:49 11.11.2009.

kamoćemo- zašto se trudiš tvoje bolesne monologe više te nitko ne čita a kamoli komentira

VL
DU
Deleted user
17:24 10.11.2009.

profesor tupko ima program,ti boga....ak drugi dijele teniske loptice,i to je bolje od njegovog \'programa\'...

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.