Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hebrang i Friščić: Koalicija je stabilna, nećemo određivati Bebićevu sudbinu

hebrang kosor
Marko Lukunić / Pixsell
05.01.2010.
u 11:04

Kako se neslužbeno može čuti, na današnjem sastanku Vlade i koalicijskih partnera trebali bi započeti razgovori o izmjenama Vladinih ciljeva odnosno koalicijskog sporazuma.

U tijeku je sastanak premijerke Jadranke Kosor s koalicijskim partnerima. Oko devet sati u Vladu su stigli premijerka Kosor, Ivan Jarnjak, Andrija Hebrang, Milorad Pupovac, Darinko Kosor, Đurđa Adlešić, Josip Friščić te svi članovi Vlade.

Andrija Hebrang na ulasku je kazao kako je na Luki Bebiću, koji je do kraja ostao uz izbrisanog Sanadera, da se prilagodi.

I on i Friščić istaknuli su da je koalicija stabilna, a Ivan Jarnjak kazao je da se danas neće raspravljati o sudbini Luke Bebića. To je u skladu s izjavama koalicijskih partnera HDZ-a koji od samog početka govore da je mjesto predsjednika Sabora u kvoti HDZ-a te da se oni u sudbinu L. Bebića neće petljati.

- Nećemo mi o tome raspravljati danas, nego o koaliciji - rekao je Jarnjak.

 Kako se neslužbeno može čuti, na današnjem sastanku Vlade i koalicijskih partnera trebali bi započeti razgovori o izmjenama Vladinih ciljeva odnosno koalicijskog sporazuma. Nakon što se utvrdi to, pretpostavlja se da će se krenuti i u dogovore o kadrovima i rekonstrukciji.

Međutim, danas se ne očekuju konkretni zaključci.

Komentara 24

OB
-obrisani-
11:33 05.01.2010.

Meni Dr. Ivo Sanader djeluje poput Slavena Bilića trenera nogometne reprezentacije kao garant uspjeha i napredka Hrvatske u svemu..Pravi ljudi na pravome mjestu u jednoj odličnoj zemlji..Svijet vama se divi a neki u blizini se čak smiju takvim uspjesima..

OB
-obrisani-
11:45 05.01.2010.

Hrvatska sa savjetima i liderstvom Dr. Ive Sanadera može osvojiti World cup 2010 u nogometu, retroaktivno pridobiti EU status do 2007 godine i pri tome nedati ni mm mora na Haaškome sudu..Ivo Sanader je magičan političar i građani HR zaslužujuu da vama pomogne i da vas domoljubno ojača..

MA
maxresist
11:21 05.01.2010.

Naravno da je kolaicija stabilna kada ju vodi tako snažna i odlučna žena poput premijerke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije