Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez komentara

Hebrang bez komentara o novoj zastupnici Bianci Matković

hebrang
Robert Anić/Pixsell
01.12.2010.
u 12:47

Hebrang nije htio odgovoriti na pitanje hoće li Bianca Matković preuzeti funakcije koje je obnašao Krešimir Ćosić

Odluku Mandatno-imunitetnog povjerenstva o povratku Biance Matković u Sabor predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Andrija Hebrang nije želio komentirati. Štoviše, izašao je s hitnog sastanka samo da bi okupljenim novinarima pred svojom sobom rekao kako nema namjeru ništa govoriti o novoj zastupnici.

- Ja joj još nisam šef - poručio je kratko Hebrang i dodao kako će glasovanje o odluci MIP-a biti u petak i da do tada ne može ništa konkretno reći. Niti što misli o njezinu povratku u Sabor niti hoće li preuzeti funkcije koje je u Saboru odrađivao njezin zamjenik Krešimir Ćosić.

Komentara 14

UK
Ugo Kajvez
13:30 01.12.2010.

Umno bolestan čovjek .....

OB
-obrisani-
14:19 01.12.2010.

OPET DILAJU TI MENI TO JA TEBI TO--MOZDA IH neko Hakira pa da i mi saznamo sto to dileri ---dilaju......

AR
ARIDAN
12:49 01.12.2010.

Bolje mu je da više ne zijeva ni o čemu, ionako čim zine - LAŽE!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije