Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička astroprognoza

HDZ-u će probleme stvarati konzervativna struja, a SDP će dobiti novog vođu

Plenković i Bernardić
Foto: PIXSELL
1/2
03.01.2020.
u 20:01

Događaji u Europskoj uniji i oko nas zakomplicirat će hrvatsko predsjedanje Europskom unijom koje je počelo s 1. siječnjem, najavljuje astrologinja Anđelka Subašić

U 2020. godini Vlada će i dalje biti na udaru javnosti, a najveći će problem stvarati koalicijski partneri i pojedinci. S druge strane, događaji u Europskoj uniji i oko nas zakomplicirat će hrvatsko predsjedanje Europskom unijom koje je počelo s 1. siječnjem, a trajat će šest mjeseci.

Astrološka je to prognoza događanja u politici astrologinje Anđelke Subašić za 2020. godinu.

HDZ i dalje proživljava unutarnje rasprave i neslaganja, pozitivnu energiju daje mladež HDZ-a. Ultrakonzervativna struja u vladajućoj stranci žestoko će napadati, ali i time sebi naštetiti – najavljuje astrologinja. U SDP-u će se pak dogoditi velike promjene.

SDP se konsolidira i dobiva jedan optimizam nakon dužeg razdoblja, slijedi im potpuna promjena u cjelokupnom vodstvu, dobit će novog stranačkog vođu, a neće ni oni proći bez afera – najavljuje astrologinja Subašić.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:05 03.01.2020.

Gatare sve najbolje o SDP-u.

ND
Nikola_dm
20:27 03.01.2020.

Tko vjeruje tim kradljivicama novaca da mogu predvidjeti pomogle bi sebi...

BE
Beitsche1
20:44 03.01.2020.

Znaci Bernardic ce ponovo izgubit vozacku zbog pijancevanja. A onoj buci iz adza se nekaj zamjeralo zbog istekle vozacke.. Hhahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije