Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Bernardić

'HDZ se uvijek koristi spletkama, vjerojatno su postupili tako i u vezi sučeljavanja'

Davor Bernardić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
29.12.2019.
u 11:14

Zoran je prvi koji je zvao na sučeljavanja, on na njima definitivno ima što reći, rekao je Bernardić.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić novinarima je uoči skupa njihovog predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića u Zagrebu objasnio kako na jutrošnje sučeljavanja na N1 nije došao upravo zato što je termin za sučeljavanje bio preblizu terminu održavanja samog skupa. 

Ističe međutim kako Milanović protukandidatkinju Grabar Kitarović, koja se jutros sama pojavila na sučeljavanju, na debatu bezuspješno zove već šest mjeseci.

- Zoran je prvi koji je zvao na sučeljavanja, on na njima definitivno ima što reći. Treba govoriti samo istinu, za razliku od HDZ-a koji uvijek koristi spinove, spletke, udbaška podmetanja. Tako su vjerojatno postupili i u ovom slučaju, ustvrdio je Bernardić. 

VIDEO: Ankica Mamić o drugom krugu izbora

Komentara 54

EL
EldersRealm
11:28 29.12.2019.

Ajde Bero, pa ovo suceljavanje je bilo prije podne. Milance vjerojatno nije jos ni oci otvorio, a emisija je bila gotova. Sve smo to vec od njega dozivjeli dok je glumio premijera, pa zapocinjao radni dan ruckom u Tacu.

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
11:29 29.12.2019.

On se budi u 10. Sučeljavanje je bilo u 9.

IJ
I ja tebi
11:36 29.12.2019.

Pogledaj facu ovoga bere toliko mržnje i zavisti nema ni kod Gargamel prema štrumpfovima. Beri idi u crkvu i ispovjedi se možda ti Bog prosvijetli pamet jadniče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije