Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKA

HDZ protiv ukidanja turističkih zajednica u kontinentalnim županijama

Gari Cappelli
Marko Prpić/Pixsell
14.05.2014.
u 10:07

Smjernice stavljaju u nepovoljan, diskriminirajući položaj većinu kontinentalnih županija, smatra Cappelli

Odbor za turizam HDZ-a oštro se protivi Smjernicama za izradu Zakona o turističkim zajednicama koje je nedavno pripremilo Ministarstvo turizma, poručio je u priopćenju predsjednik odbora Gari Cappelli.

Smjernicama se umjesto dosadašnjeg sustava županijskih turističkih zajednica, predviđa osnivanje deset „regionalnih menadžment organizacija“ (RMO), od čega bi u dvije RMO trebalo ući 12 kontinentalnih županija - pet slavonskih turističkih zajednica u jednu, a sedam iz središnje Hrvatske u drugu.

Cappelli poručuje da smjernice stavljaju u nepovoljan, diskriminirajući položaj većinu kontinentalnih županija, a i predsjednik Hrvatske zajednice županija Tomislav Tolušić (HDZ) ističe da se većina županija protivi ovakvim smjernicama.

>> Ministar Lorencin htio ugasiti strane urede, a onda je shvatio da su važni

Komentara 8

CB
Conan Barbarin
10:32 14.05.2014.

ma ova vlada želi sve živo ukinuti, a jedino što bi zapravo trebalo ukinuti jest ova nesposobna vlada!

HE
hellen3353
10:22 14.05.2014.

Ma kakvo ukidanje? Izgradnja i gradnja i gradnja ! Vatreni naprijed s gradnom i necu da cujem rijeci o ukidanju i rusenju icega!

Avatar Carrera
Carrera
10:44 14.05.2014.

samo da im je nešto ukidati. samo da nam i hrvatsku ne ukinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije