Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATKO KOMADINA
Povratak na članak

'HDZ prihvatio sve SDP-ove prijedloge oko plaća'

"Postoji neko pravilo da svoji ne govore protiv svojih i nekakav red. A sad, da se neke naše unutarnjopolitičke bitke prenose u Bruxelles, meni to malo nije pristojno. Ali, tko voli, nek izvoli", rekao je Komadina.

Komentari 8

Avatar Untouchable
Untouchable
05:15 18.10.2019.

Njemu nije dobro?

VL
DU
Deleted user
06:41 18.10.2019.

Komadina . Koji je to nesposobni jebivjetar , tipičan uhljeb

VL
MA
marijaqwer
09:37 18.10.2019.

Jedina prava reforma je bila najava smanjenja PDV-a za 2% . Sada se od toga definitivno odustalo i pravom komunističkom uravnilovkom povećalo plaće proletarijatu ( uhljebima ), a na štetu klasnog neprijatelja ( kapitalističkih radnika ). Komunistička politika u najčistijem obliku. Vjerodostojno

VL
ZB
Zoki-Bijela
07:45 18.10.2019.

Gubitnik

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
10:12 18.10.2019.

Ok je da se digla placa ali ovi sto traze vise opet to nisu trazili dok je bila 4 vlada svijeta sa pozada na vlasti. Ova vlada je popravila ekonomsku situaciju i nije ok da samo korist od toga imaju bas oni koji su najneproduktivniji i najneljubazniji sa najvise bolovanja tj. drzavni sluzbenici.

VL
ST
stefj
23:15 17.10.2019.

Jako brzo su se dogovorili oko uhljeba, uvijek se dogovore. I kada im treba povećati plaće i kada im treba dati neko novo pravo. Još lakše se dogovore kada treba napraviti još koju uhljebničku interesnu skupinu, jer ju kasnije i jedni i drugi mogu kupovati... Naravno da uvijek stradaju struka i privatni sektor, gdje će se sada samo nastaviti egzodus. Nevjerojatan je taj spoj uhljeba, politike, sindikata i medija, sve su si složili prema sebi, cijela država je postala uhljebistan... I boli ih ona stvar što smo na dnu EU-a, što radi njih nemamo niti teoretske šanse od tu se maknuti, što nam stručni i sposobni masovno odlaze. Još samo da maknu radne dozvole za strance i država će biti taman njima po mjeri - sav intelekt i struka potjerani, uvezena jeftinija radna snaga da radi za uhljebe koja neće prigovarati što im uhljebi uzmu 75% svega što zarade.

VL
OB
ObrenM
00:22 18.10.2019.

Probni baloni uspjesno poletjeli i ustanovili,da je u slucaju potrebe moguca koalicija-nemoguceg-HDZ&SDP.Aleluja.

VL
TR
trolokva
07:00 18.10.2019.

Velika koalicija na djelu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.