Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bero opet na čelu'

HDZ odgovorio na prozivke: Grbin koristi retoriku agresije i laganja

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
18.07.2020.
u 21:53

- Predstavljajući 'novo' lice SDP-a nakon izbornog poraza, (zasad jedini) kandidat za predsjednika te stranke Peđa Grbin samo nas je još jednom uvjerio da od “Restarta” SDP-a neće biti ništa, poručuju iz HDZ-a.

Hrvatska demokratska zajednica na svojim se Facebook stranicama osvrnula na Peđu Grbina, kandidata za predsjednika SDP-a.

- Predstavljajući 'novo' lice SDP-a nakon izbornog poraza, (zasad jedini) kandidat za predsjednika te stranke Peđa Grbin samo nas je još jednom uvjerio da od “Restarta” SDP-a neće biti ništa. Umjesto da ponudi viziju SDP-a za budućnost i barem neka rješenja za izazove s kojima je Hrvatska suočena, Grbin je ponovno pokušao etiketirati HDZ 'kradljivcima', koristeći se istom promašenom retorikom agresije i laganja koju je SDP kontinuirano promovirao i u predizbornoj kampanji - poručili su iz HDZ-a te dodali:

- Lažne optužbe o kradljivcima kojima prikrivate nedostatak sposobnosti, programa i vizije već su vas dovele do jednog od najgorih izbornih rezultata u povijesti! Zar stvarno nemate ništa više osim toga ponuditi građanima?

I nakon Bernardića - na čelu SDP-a ponovno ,,Bernardić”! Predstavljajući ,,novo” lice SDP-a nakon izbornog poraza,...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaSubota, 18. srpnja 2020.
Ključne riječi

Komentara 26

BE
bezvrijedanyugodinar
22:32 18.07.2020.

Kad je Milanović dao počast prvom predsjedniku, Peđa Grbin u znak protesta je vratio članski iskaznicu, to je novo lice sdpea sve Hrvatsko treba zatrt. Sdp se pretvara u jugo sdp

ZE
Zeneka
23:28 18.07.2020.

kako sam se ljepo odmorio, dva tjedna bez Berine tragi komične, destruktivne isprazne politike, kad evo novog junaka, Peđe bombaša"!!Drugovi, to što radite je bijedno, raspustite partiju i hvatajte se nekog ovozemaljskog posla!!

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
22:47 18.07.2020.

SDP mijenja probušenu gumu izlizanom gumom. Daleko će dogurati. Nitko više ne kupuje te njihove "programe" svađa, optužbi i jugonostalgije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije