77 25°C
  • krust20:

    Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što! E moj predsjedniče da si barem još malo poživio da provedeš lustraciju!

  • ouzi14:

    Danas kažu protiv tebe, riječi pune zavisti, za života šutjeli su, glasa nisu podigli. E moj Franjo, svak' se klanjo, svemu što si činio, e Franina, k'o planina, domovina i sveto tlo, sveto tlo Hrvatsko.

  • vbn38:

    Kako su danas proročke njegove riječi: Nećemo to dopustiti tim jugokomunističkim ostacima, ali ni onim političkim diletantima, bezglavim smušenjacima koji ne vide o čemu se zapravo radi danas u Hrvatskoj i u svijetu sa kojekakvim regionalnim planovima...Nećemo dopustiti onima koji ... prikaži još!i se vežu i sa crnim vragom protiv hrvatske slobode i hrvatske nezavisnosti, ne samo sa crnim, nego i zelenim i žutim vragovima... Nećemo dopustiti onim koji se povezuju sa svima protivnicima hrvatske samostalnosti, ne samo povezuju nego im se nude, ne samo da im se nude nego im se prodaju za Judine škude... Hdz je uvijek jedini stajao na braniku naše domovine.

Još iz rubrike Vijesti

Operacija
Nova metoda operacije

Carski rez bez otvaranja trbuha

Andrej Plenković predstavio nove ministre
Andrej Plenković:

'Uobičajeno je da se krajem treće godine mandata Vlade naprave određene promjene'

Annegret Kramp-Karrenbauer i Angela Merkel
Annegret Kramp-Karrenbauer

Prijamni ispit za ‘novu Merkel’