Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup HDSSB-a

"HDZ-ovu tešku artiljeriju Šeksa i Jacu ruši naša laka pješadija"

HDSSB (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/4
01.12.2011.
u 21:46

SDP vidite na gay paradama, zalažu se da se muškarci muškarcima žene. Pa što smo to dočekali?!, pitao je Šišljagić na skupu koji su posvetili Branimiru Glavašu

Svi smo mi na svojoj koži osjetili što znači političko iživljavanje aktualne HDZ-ove vlasti, žandarske kontrole, montirane procese, političke presude, tjeranje s posla. Mi ćemo tome stati na kraj. Nema kod SDP-a volje i znanja da donesu promjene. Pa gdje ih vidimo? Oni su na gay paradi u Splitu, pa na gay paradi u Zagrebu, zalažu se za istospolne brakove, da se muški sa muškima žene. Pa što smo to dočekali u Hrvatskoj? - poručio je večeras predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić sa središnjeg predizbornog skupa HDSSB-a u Osijeku. Jedino je HDSSB, kazali su, opcija koja može donijeti promjene i spriječiti da umirovljenici kopaju po kantama ne bi li pronašli što za pojesti.

- HDZ je u 4. i 5. izbornu jedinicu poslao tešku artiljeriju Šeksa, Ivića, Čobija, Jacu. Naša laka pješadija hodi Slavonijom i ruši tu artiljeriju, ona je zaglibila i zaglibit će u slavonskom blatu - poručio je Boro Grubišić, a Zoran Vinković nastavio:  Recite jasno i glasno Šeksu: ne! Recite ne i politici kokoda-kukuriku na čelu sa Zoranom Milanovićem, Biljanom Borzan i Igorom Dragovanom jer njima je jedino stalo do stolica u Saboru i u ministarstvima! Pozvati građane da im daju povjerenje iskoristio je i gradonačelnik Krešimir Bubalo čestitajući im sutrašnji Dan grada.

- Kao što smo se s Branimirom Glavašem zainatili 1991. da će Osijek ostati nepokoreni grad, tako smo se zainatili da se tu može živjeti bolje! HDZ je jednako SDP, a to je nula za Slavoniju i Baranju. I zato stvari moramo uzeti u svoje ruke - rekao je Bubalo na skupu koji su posvetili svom utemeljitelju, za ratni zločin osuđenom B. Glavašu koji izdržava kaznu zatvora u Mostaru. Branimir Glavaš, kazao je dr. Dinko Burić, samo fizički nije prisutan, no prisutan je, naglasio je, u svih 28 kandidata za 4. i 5. izbornu jedinicu, u svakom Slavoncu...

-  Čovjeku koji nosi najveći križ poručujem "od Osijeka do grada Mostara, ori pjesma slavonskih ratara" - zaključio je Burić.

Ključne riječi

Komentara 28

UK
Ugo Kajvez
22:15 01.12.2011.

Barem ih nagazite i vratite im za izdaju vukovara ................

GO
godfather2
22:16 01.12.2011.

Daj recite Zoranu Vinkoviću da manje loče,još malo pa se skljoko sa bine.

VE
velikazmija
22:44 01.12.2011.

oficir još uvik -- to ćemo da vidimo --čini se da vas ne zanima pobijeda već što više pakositi šeksu i jaci uzaludna laprdanja --

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije