Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaznena prijava

HDZ-ova vijećnica: Kerum koristi gradski novac za svoje projekte!

sanja bilač
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
12.04.2011.
u 12:44

- Ovo je projekt kojim gradonačelnik Kerum želi poduzetniku Kerumu urediti rivu ispred svog hotela novcem Grada Splita, tvrdi Sanja Bilač

Kao što je obećala, Sanja Bilač, predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a u splitskom Gradskom vijeću, podnijela je danas Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv odgovornih osoba u Gradu Splitu radi kaznenog djela krivotvorenja službene isprave, zlouporabe položaja te nesavjesnog rada u službi.

Bilač je Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva (Upravi za inspekcijske poslove) podnijela prijavu nezakonitosti u izdavanju lokacijske dozvole.

Naglašava kako je u lokacijskoj dozvoli za proširenje i uređenje zapadne obale Ministarstvo zaštite okoliša utvrdilo da ne treba provesti Studiju utjecaja na okoliš.

- Ono nije ni moglo izvršiti uvid u idejni projekt budući je on izrađen u studenom, a suglasnost Ministarstva datira dva mjeseca prije izrade projekta. Je li ovo još jedna obmana i prijevara Keruma gradonačelnika i Keruma poduzetnika, pita HDZ-ova vijećnica.

Sanja Bilač tvrdi da se nije prihvatila studija valovanja koja kaže da se prije uređenja dijela zapadne obale ispred Kerumova hotela Marjan moraju poduzeti građevinski zahvati

- Ovo je projekt kojim gradonačelnik Kerum želi poduzetniku Kerumu urediti rivu ispred svog hotela novcem Grada Splita, tvrdi Sanja Bilač.

Odgovornima za ova kaznena djela Bilač drži Upravni odjel za urbanizam i gradonačelnika Željka Keruma.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Petrica Kerempuh
Petrica Kerempuh
23:03 12.04.2011.

Šta triba porušiti rivu zato što Kerum ima HOTEL ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije