Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u zadru

HDZ osudio kamenovanje prostorija SDP-a, Kalmeta i Erlić: 'HDZ vjeruje policiji, a SDP bi kadija te tuži i sudi'

Foto: SDP/Facebook
1/3
11.02.2021.
u 17:18

Istovremeno, osuđujemo izjavu čelnika zadarskog SDP-a Daniela Radete koji je na vrlo perfidan i bezobrazan način prozvao našu stranku povezavši je s incidentom, tvrde Kalmeta i Erlić

Predsjednici županijskog i gradskog odbora HDZ-a, Božidar Kalmeta i Šime Erlić, priopćenjem su se osvrnuli na incident u kojem su razbijena stakla na prostorijama zadarskog SDP-a. 

- Hrvatska demokratska zajednica Grada Zadra i Zadarske županije najoštrije osuđuju vandalski čin bacanja kamena i razbijanja stakla na prostorijama zadarskog SDP-a. Iako smo mi i SDP politički konkurenti, vjerujemo da dijelimo zajedničke vrijednosti prema kojima je bilo kakav oblik nasilja apsolutno neprihvatljiv. Sličan incident s razbijanjem stakala dogodio se prije nekoliko godina na našim stranačkim prostorijama. Da su naši politički suparnici tada uputili jasnu i iskrenu osudu tog čina, mi bismo je svakako pozdravili.

Istovremeno, osuđujemo izjavu čelnika zadarskog SDP-a Daniela Radete koji je na vrlo perfidan i bezobrazan način prozvao našu stranku povezavši je s incidentom. Mi u HDZ-u snage sa Socijaldemokratskom partijom odmjeravamo u "političkom ringu" gdje ih redovno pobjeđujemo, a tako će biti i na predstojećim lokalnim izborima, bez obzira što neće imati niti vlastitog kandidata za gradonačelnika.

Očito mentalni sklop novih generacija zadarskih SDP-ovaca prati praksu svojih prethodnika vođenih onom "kadija te tuži, kadija ti sudi", dok mi u HDZ-u vjerujemo nadležnim policijskim organima da, bilo pomoću nadzornih kamera ili putem neovlaštenih snimaka drona predsjednika GO SDP-a, utvrde činjenično stanje i počinitelja/e - istakli su na fejsbuk stranicama zadarskog HDZ-a Predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije Božidar Kalmeta i Predsjednik GO HDZ-a Grada Zadra Šime Erlić. 

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Komentara 8

RE
reborn
17:28 11.02.2021.

Incident (bačeni kamen) je stvaran, ali motiv i izvršitelj su nepoznati. Ne bi me čudilo da je to obračun na ljevici, ili SDPovsko samopodmetanje za malo kmečanja o ugroženosti...

CV
cvetkovic
09:32 12.02.2021.

crtaci svastike na poljudu rusitelji zidovskog groblja u zagrebu isti potpis

KA
karlodrago
18:47 11.02.2021.

Nekome su se teško zamjerili pa im lupaju prozore .Morat će promjeniti svoje bezobrazno ponašanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije