Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJE

HDZ oštro odgovorio Mostu zbog (tć) maski: Jadničci ili siročići, što vam je draže?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
04.02.2021.
u 17:33

Iz HDZ-a su u ime ministra gospodarstva i održivog razvoja Ćorića saborskim zastupnicima Mosta zahvalili što promoviraju njegov Twitter  profil.

HDZ je u ime ministra gospodarstva Tomislava Ćorića u četvrtak zahvalio Mostovcima na nošenju zaštitne maske s njegovim inicijalima (tć) i promoviraju njegova Twittera, poručivši da naprotiv, nikome u Metkoviću ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske.

"Jadničci. Ili siročići, ako Vam je draže. Ono kad nemaš suvislih ideja, a patološki želiš svakog dana privući bar malo pažnje medija". naveo je HDZ na svom Facebook profilu.

Dodaju kako je "Most i u Metkoviću, gradu u kojem je nastao, zahvaljujući ovakvim plitkim forama, postao toliko irelevantan da ni najvećim dokoličarima ne pada na pamet ispisivati (bp) ili (ng), a kamoli izrađivati maske".

Iz HDZ-a su u ime ministra gospodarstva i održivog razvoja Ćorića saborskim zastupnicima Mosta zahvalili što promoviraju njegov Twitter  profil.

Zastupnici Mosta pojavili su se u četvrtak na saborskoj sjednici noseći zaštitne maske za lice s inicijalima ministra gospodarstva i održivog razvoja  Tomislava Ćorića (), rekavši kako žele poručiti da je od osobnog brendinga važniji sadržaj.

„Željeli smo poslati poruku da je od osobnog brendinga ministra Ćorića ili brendinga Vlade, puno važniji sadržaj”, pojašnjavao je Mostov Nikola Grmoja.

1/10

I ministar Ćorić je popodne na svome Twitter profilu poslao poruku zastupnicima Mosta. "Dirnula me današnja potpora neprežaljenih koalicijskih partnera. Kako se ono kaže; ...prva ljubav se ne zaboravlja (tć) ", naveo je Ćorić.

Komentara 9

KO
Kokoiduhovi
17:48 04.02.2021.

Ne znam je li ta ministrova maska njegova kreacija koju je platio i dao izraditi ili je službena (dobivena od Ministarstva a personalizirana ), no naravno da je smiješna. Maske su ili jednokratne ili brzo potrošne te se bacaju. Štoto onda znače inicijali ili zlatovez ili druge "umotvorine", to znaju samo oni koji ih nose. Mi ostali možemo se zabavljati njihovom potrebom isticanja i pametovanja.

FM
fmica
18:14 04.02.2021.

istina,svakim danom vladavine hdza smo sve veći jadnićci i siročići.....

Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
18:31 04.02.2021.

Koliko jadan moraš biti da staneš u obranu lizača SDP-ovih skuta. Ako netko ne zna, Ćorić se okreće kako vjetar puše. Pa se tako u vrijeme SDP-a nudio SDP-u. Ni njima nije bio dobar. Ali očito Plenkoviću i njegovom HDZ-u takav je kadar dragocjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije