Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODSJETNIK NA 2016. GODINU

HDZ odgovorio Milanoviću na prozivke: Evo što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore

Šibenik: Andrej Plenković sudjelovao je na svečanosti otvorenja Inkubatora
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
17.10.2020.
u 08:40

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu te upitao: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge.

HDZ je odgovorio u petak navečer na svojoj Facebook stranici predsjedniku Zoranu Milanoviću na prozivke da su iz HDZ-a njegovu vlast nazivali nenarodnom citatom iz intervjua predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića iz 2016. u kojemu je izjavio kako SDP za njega nije nenarodna vlast.

"Podsjetnik - što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine", piše u objavi HDZ-a i citiraju Plenkovićeve riječi:

"Što se tiče suradnje s Milanovićem rekao je: Za mene SDP nije nenarodna vlada, oni su hrvatska politička opcija koja zagovara svoje stavove i ja ću se sučeliti programima i argumentima. U ovom trenutku smatram da velika koalicija nije na dnevnom redu, a ono što je na dnevnom redu je borba za potporu birača, a ja sam uvjeren da ćemo mi dobiti većinsku potporu".

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu te upitao: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge.

"Naveo je i kako je u svom govoru iz 2012. reagirao na "jednu u nizu huškačkih izjava Tomislava Karamarka, jednoga u nizu Jandrokovićevih gospodara i Plenkovićevog dobrotvora koji ga je već 2013. instalirao u Europski parlament", a nakon što se danima njegova vlast nazivala nenarodnom.  

Komentara 22

Avatar southman
southman
09:02 17.10.2020.

Milanovic dok ne pročita ili mu netko sapne ne zna što je jučer govorio.

SN
Samo naprijed
10:23 17.10.2020.

Milanović je licemjer koji okreće Jaknu jako vjetar puše.

SN
Samo naprijed
10:34 17.10.2020.

Što reći o onima sličnim Marasu, Beljaku, Krišto...)koji pišu da nema demokracije a u istom komentaru vrijeđaju Plenkovića i vladu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije