Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opći sabor HDZ-a
Povratak na članak

Karamarko: Josipović će biti prvi predsjednik sa samo jednim mandatom!

O slučaju pravomoćne presude bivšem šefu HDZ-a Ivi Sanaderu rekao je da HDZ ne prihvaća kolektivnu odgovornost

Komentari 258

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
12:40 17.06.2014.

Hrvatska država stvorena je voljom hrvatskog naroda. HDZ kao stranka je vodila narod od početka. kasnije je došlo do strašnih pogrješaka vodstva HDZ da bi kulminiralo Sanaderovom krađom i izdajstvom odnosno veleizdajom. Današnji HDZ mora shvatiti da stranka treba SLUŽITII narodu. Ako to ne shvate bolje da se ne vraćaju.

VL
Avatar vh1
vh1
11:27 17.06.2014.

Na Jarunu je Tuđman zajedno sa bivšim komunistima, bivšim udbašima, bivšim oficirima JNA i bivšim milicajcima osnovao HDZ. Zato nije obavljena lustracija, jer nisu mogli lustrirati sami sebe.

VL
PU
purrger
15:47 17.06.2014.

Kada ce udbaski sinovi u drustvenim stanovima otkupljenima za kunu shvatiti da HDZ nije Ivo Sanader? HDZ nije ni stranka, HDZ je pokret i ideja koja stoji nasuprot jednoumlju, cinizmu i lažnoj socijaldemokraciji. Za svoje ce postupke i odgovarati. Kakvi bili da bili, za vrijeme HDZ-a je svako imao pravo na politicki stav i uvjerenje.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:47 17.06.2014.

Bilo bi to dobro. Naime, već tri mandata zaredom Hrvatska na mjesto predsjednika države bira notorne veleizdajnike, najprije dva puta Mesića a sad i Josipovića. Bilo bi dobro da hrvatski narod konačno na izborima učini nešto i u korist Hrvatske a ne samo u korist "regijona"(čitaj:Srbije) i da konačno odabere nekog političkog Hrvata ili Hrvaticu na ovu funkciju, jer nam je ovih jugoslavena, komunista, boljševika i sličnih veleizdajnika puna kapa.

VL
BL
Blizard
09:04 17.06.2014.

Dr Franjo Tudjman ,Sve za Hrvatsku ,Hrvatsku nizašto !

VL
NJ
njoj
10:36 17.06.2014.

Sta ste se vi crvenokosuljasi uzbudili!? Ljubomorni sto HDZ uvijek moze skupiti svoje ljude, a vi se raspadate kao kula od karata

VL
SA
santos008
16:57 17.06.2014.

Ivo Josipovic bio predsjednik Hrvatske??????????U ime Oca i Sina i Duha svetog Amen!!!!!,pa sta je radio i di je bio do sada.Svasta.

VL
CB
Conan Barbarin
14:18 17.06.2014.

josipović nije dorastao kolindi i to već svi znamo, ovo su njegovi posljednji dani na čelu države

VL
TO
tomokaro
13:22 17.06.2014.

HDZ ne prihvača kolektivnu odgovornost ali SDP mora prihvatiti odgovornost KP unatrag 40 godina, SDP je sljednik SK aliiiiiii HDZ nije pravni sljednik HDZ od unatrag 5 godina, i za ništ nije odgovoran po ovome črnome. Ko je tu normalan ?

VL
LO
lokun
11:41 17.06.2014.

Veliki Tudjman je usprkos tome sto je partija razoruzala Yhrvate i predala oružje agresorima porazio je agresori i stvorio slobodnu samostalnu i nezavisnu državu Hrvatsku

VL
ST
stefj
17:56 17.06.2014.

Tja, jedno se mora priznati Karamarku - ponovo je učvrstio stranku nakon onog raspada koji je napravila Kosor s Mesićem. Tko bi rekao... A inače, novinari su samo slušali kada će spomenuti komuniste ili crvene i slično, a to Karamarko vrlo rijetko koristi, koliko god mu te izraze podmetali.

VL
AL
alfa5
14:48 17.06.2014.

pricaju gluposti po forumima,,,pa da nije bilo tudjmana ,,,hrvatsku bi jos gazili srbi,,,ovako se polako cisti,,,sto je poslje sanader i kompanija pokrala novac to nije kriv hdz,,,nego sanader posebno ne tudjman mnogi su zaboravili tko je prvi poveo u oslobodjenje,,da nije mozda milanovic josipovic i ostali da ih ne nabrajam jer nisu ni zavrijedili da ih se nabraja i spominje,,,

VL
MA
magnum2013
13:26 17.06.2014.

Naravno Karamarko, izrečene kazne HDZu ne štete jer ima još lopuža po sudovima koji osiguravaju da se za pokradenu državu guli krunpir, ili za jedan dan u odori hrvatske vojske Sanaderu smanji kazna za godinu i pol. Tisak i određene TV postaje brinu se da se lansiraju vijesti kao u doba Svilana i kompanije, a da se ostalo zataškava i ne pbjavljuje. Primjer imamo Kod Sabe ili Merzel, a sadašnje postupke i osobe na istim mjestima po rangu ne objavljujemo. Nije li i to pomoglo da se HDZ odjedamput sa istim ljudima preobrazi u sasvim "novu i dobroćunu stranku". Ni nije samo HDZ u pitanju.

VL
AP
apolon
16:57 17.06.2014.

Dragi moji ljevičari ,takvi koji ste si uzeli "proročko - pravo".... znate li ovu prastaru izreku još iz Antičkog doba...."bolje je češće upotrijebiti uši nego jezik" ...Sumnjam !? nego jezik" ...Sumnjam !?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:57 17.06.2014.

Slažem se u potpunosti sa tim da presuda ne može štetiti HDZ-u, jer njegovi glasači prihvaćaju kao domoljubni standard ponašanje našeg bivšeg Mesije Sanadera, a sami očekuju da će i dalje "kljucati" mrvice koje spadnu sa HDZ-ovog pljačkaškog astala. Takodjerr veledomoljubni HDZ-ovci su svjesni da je naš novi Mesija Karamarko držao lojtrice svojem predhodniku, a usput je "umakao prste u med", kao i svi ostali pripadnici osloboditeljske elite. Stoga treba podržati našeg novog Mesiju da uskoči u hrvatsko sedlo, kako bi dovršio započetu spasiteljsku misiju. Hrvatska ne može postati normalna država a da se prethodno ne uruši u cijelosti njena trula gradjevina i zamijeni sa drugom izgradjenom na novim zdravim temeljima, ali sa potpuno novim graditeljima. Oni koji ovo ne razumiju su osobe na produženom vikendu iz ustanova zatvorenog tipa ili ograničenog uma, koje vjeruju da se mogu, radi njihove kile mesa, bez katastrofalnih posljedica ubijati i posljedni hrvatski bikovi.

VL
DU
Deleted user
15:31 17.06.2014.

U ovom trenutku bilo koji kandidat je bolji od Josipovića. Osim ZAPMP-a za svoju osobnu dobrobit, ništa drugo dobro nije napravio, a pogotovo ne dobro za ljude u Hrvatskoj.

VL
MS
mislav_st
10:43 17.06.2014.

Hrvatska ce opet cvasti kad crveni odu s vlasti...toga su svjesni i crvendaci pa se koriste ovakvim komentarima koji se daju procitati.

VL
DU
Deleted user
13:05 17.06.2014.

Hrvatska mora sustavno i gospodarski ojačati iznutra ,da bi pokazala svoju snagu vani...To je moja poruka cijenjenom Općem Saboru HDZ-a!...mislim, da bi se sa time složio i pokojni predsjednik Tuđman...

VL
Avatar jurko_zg
jurko_zg
10:48 17.06.2014.

HDZ i dr. Tuđman kao vodilje su uz hrabre Hrvate stvorili i obranili Republiku Hrvatsku. Drago mi je da ce to zauvijek ostati upisano u povijesti. Zivio HDZ jos 25 godina!! Sretno!

VL
AL
alfa5
14:45 17.06.2014.

josipovic ima,,,1001 lice

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.