Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kritike iz oporbe

HDZ o porukama vladajućih: U osam dana 4.090 građana ostalo bez posla!

Gordan Jandroković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
07.10.2015.
u 17:03

U osam dana, dakle, 4 090 naših sugrađana izgubilo je radno mjesto, kazao je Ćorić

HDZ-ovi Gordan Jandroković i Tomislav Ćorić na današnjoj su konferenciji za medije istaknuli kako "SDP izvrće istinu, manipulira činjenicama i pokušava prikazati nešto što je stvarno i realno na svoj osebujan način".

 – Željeli smo da iz prve ruke vidite što se jučer dogodilo i što je glavni gospodarski strateg SDP-a Grčić izjavio. Cijeli mandat i djelovanje SDP-a se mogu svesti na minutu Grčićeve izjave u HTV-ovoj emisiji „Otvoreno“.Grčićevi „izračuni“ i prljava kampanja – jedini su program Milanovića i SDP-a. Kontinuirano obmanjivanje, manipuliranje i laž, postala su normalna stvar. Tako smo i danas, tijekom dana, imali priliku čuti da strateg SDP-a Grčić tvrdi da je ovo bio „lapsus“. Upravo zato smo htjeli pokazati da nije lapsus, nego tvrdnja za koju se borio na sve moguće načine. Jer, ako kaže da je to lapsus, onda je cijeli njihov četverogodišnji mandat jedan veliki lapsus. Svi smo bili svjedoci raznoraznih izjava, nedosljednosti i netočnosti g. Grčića – kazao je Jandroković.

Ćorić se pak osvrnuo na broj nezaposlenih u Hrvatskoj.

 – Budući da u zadnje vrijeme jako mnogo baratamo brojkama, osvrnut ćemo se na još jedan detalj. Slogan Vlade na odlasku u predizbornoj kampanji je „500 novih radnih mjesta tjedno“. No, pogledajmo kako je to izgledalo u proteklom tjednu – u ponedjeljak je u Hrvatskoj, prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, bilo 258.850 nezaposlenih. A jučer – 262.940 nezaposlenih! U osam dana, dakle, 4090 naših sugrađana izgubilo je radno mjesto. Toliko o SDP-ovim besmislenim predizbornim porukama – kazao je Ćorić.

>> 'Šokirani smo da Grčić ne zna koliko iznosi 2% od ukupnog godišnjeg PDV-a'

Komentara 62

Avatar johny21
johny21
17:10 07.10.2015.

To je to! Hrvatska raste! Samo pitajte Grčića!

Avatar johny21
johny21
17:10 07.10.2015.

Ako Grčić promaši za par milijardi pa šta je onda 4000!

SL
sly7
17:14 07.10.2015.

po grčiću smo mi nova norveška...jadni mi tko nam vodi državu, ali još samo mjesec dana hvala Bogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije