Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ:

'Prgomet pokušava ispeglati jučerašnji debakl s Milanovićem. HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom'

Prgomet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
12.11.2015.
u 12:31

– Nema govora o bilo kakvim pojedinačnim sastancima i nema govora ni o kakvom sastanku s Prgometom – izjavio je član Središnjeg odbora HDZ-a Željko Reiner

Iz HDZ-a danas oštro opovrgavaju medijske napise o današnjim izdvojenim pregovorima s jednim od lidera Mosta Dragom Prgometom, te tvrde kako je "to Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem".

– Nema govora o bilo kakvim pojedinačnim sastancima i nema govora ni o kakvom sastanku s Prgometom. Prgomet je sam rekao da se ni s kim neće pojedinačno sastajati, a druga je stvar to što se, s kim se i zbog čega sinoć  sastajao –  izjavio je Hini član Središnjeg odbora HDZ-a Željko Reiner, kojeg mediji navode kao navodnog HDZ-ova pregovarača.

HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom

– To je Prgometov pokušaj da ispegla jučerašnji debakl sa Zoranom Milanovićem. HDZ pregovara s Mostom kao cjelinom, a ne da parcijalno lovimo u mutnom – kazali su Hini iz vrha stranke.

Glavni HDZ-ov savjetnik za medije Miljenko Manjkas također opovrgava medijske najave o sastanku s Dragom Prgometom te ističe kako je, što se HDZ-a tiče, ta stranka svoj sastanak jučer obavila. Dodaje međutim da "može jedino doći do nečega što će netko drugi inicirati".

Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač je pak novinarima ispred središnjice stranke, na upit o jučerašnjem sastanku između Milanovića i Prgometa, kratko odgovorio da se pregovori vode.

>>SDP Mostu ponudio mjesto predsjednika Sabora i nekoliko ministarstava

>>Elegantno rješenje da Most ne mora donijeti odluku

>>Vladi spasa ne trebaju ni Petrov, ni Prgomet, ni Milanović ni Karamarko

Komentara 83

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
12:47 12.11.2015.

Mozda je Milanovic Prgometu ponudio i mjesto potpredsjednika SDP-a. To bi bilo fer obzirom koliko je doprinio partiji.

Avatar Peterančan
Peterančan
12:40 12.11.2015.

Prdomet bu vodil hrvatsku politiku? E, moji Hrvati, jeste biseri!

Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
12:47 12.11.2015.

Trebaju nam novi izbori evo i zašto: medijski i od strane neodgovornih političara trgovaca ( milanović, pusić, prgomet ) ne omogućuje se da Vladu RH ustroje pobjednici izbora plus 34 mandata ( DK i MOST ), nego da vladu formirajuu gubitnici izbora 2015. ( SDP te pijavice stranke i manjine ( otkada manjine imaju stranački predznak HNS i SDP-a )) s 32 mandata i to je želja naroda na izborima 2015. prema izborima 2011. Režimski mediji napuhavaju atmosferu u korist gubitnika, odobravaju izdaju ( primjer Prgometa od drugog čovjeka HDZ-a preko nezavisnog političara MOST-a, tajnog partnera Milanovića do člana SDP-a – sve to uspio napraviti do današnjeg dana u pola godine ) i najgoru trgovinu političara Milanović – Prgomet. Da je Prgomet sposoban političar i prvenstveno čovjek on bi preko HDZ-a došao do mogućnosti premijerskog mjesta, a ne bi Predsjednici RH bio SMETALO u predsjedničkoj kampanji u kojoj se nije natjecao – sredina procesa radnje izdaje Prgometa. Pogotovo je to problematično ako to čini iz osvete, jer u toj političkoj igri on je taj koji je zao karakter kao i politički trgovci koji su njim trguju i po Bibliji vidi se kako završavaju svi oni koji se osvećuju. I zadnje i najvažnije, u novim izborima bi se ustanovilo slijedeće: 1. Koji su rezultati SDP-ove vlasti od 2011-15 ( a ne da vodi izbornu ideološku kampanju iz 1945. primjer Maras i Milanović); 2. Koliko je HDZ spreman na bolne rezove i nakon toga prosperitet u državi; 3. Koliko je MOST zavisan ili nezavisan i da nema šizofreni program. Za narod su jeftiniji novi izbori nego nova šizofrena, trgovačka, uhljebnička i gubitnička Vlada RH SDP(Milanović )-Glavaš-Pusić-Prgomet-IDS-Bandić-Čačić-Pupovac-stranački manjinci. Ovakvu vladu nudi Milanović, BLJAK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije