Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPIRKA I NA TWITTERU

HDZ: Puč u SDP-u? SDP: Čemu nervoza?

HDZ i SDP na Twitteru
Foto: Twitter
1/5
16.12.2015.
u 22:20

HDZ i SDP su, nakon priopćenja, raspravu nastavili i na Twitteru

Nakon dopisa i priopćenja iz Koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije, rasprava i optužbe preselile su se i na Twitter.

Naime, nakon Milanovićeva pisma, a zatim i dodatnog dopisa s pojašnjenjima HDZ se oglasio priopćenjem nakon kojeg su objavili i tweet u kojem su napisali da "HDZ u pregovorima i dalje ustraje na reformama, a ne na čuvanju fotelja kao Milanović i njegov SDP".

Nakon nekoliko minuta dobili su odgovor od SDP-a koji im je u tweetu poručio da su njihovi uvjeti jasni i nedvosmisleni bez navođenja "mogućnosti razgovora".

Uslijedio je zatim tweet HDZ-a u kojem se pitaju je li u SDP-u došlo do puča navodeći da su Zoran Milanović i Predsjedništvo protiv odluke Glavnog odbora stranke. I tu rasprava nije stala.

SDP odgovara HDZ-u tweetom: "Čemu nervoza? SDP poštuje sve odluke i spremni smo razgovarati s Domoljubnom koalicijom", da bi HDZ kratko odgovorio uz hashtag #samopitam i smajlićem.

 

Osim na Twitteru prepucavanja traju i na Facebooku gdje je poduži status objavio glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić. – Gospodin Milanović uporno dijeli Hrvatsku i ne samo da ne može zamisliti tripartitnu vladu nego on ne može zamisliti niti "tripartitnu" pa čak ni "dvopartitnu" Hrvatsku. Za njega postoji samo "vlast njegove partije", što mu je ostalo od njegovih "prethodnika" iz prošlih olovnih vremena – napisao je Brkić.

[ KAKO SE ZORAN MILANOVIĆ PROBIO IZ "NEPRIJATELJSKOG OBRUČA" PA SE OPET U NJEGA VRATIO ] Sinoćnji nastup gospodina...

Posted by Milijan Brkić on 16. prosinca 2015

>> SDP: Pismo Mostu usuglašeno je i s Predsjedništvom SDP-a i sa svim partnerima koalicije

>> HDZ: Milanovićevi ciljevi su poznati, razbiti Most pod svaku cijenu

>> Grmoja: Milanović do petka treba reći s kime je spreman surađivati

Ključne riječi

Komentara 58

DU
Deleted user
22:09 16.12.2015.

SDP jučer: premijer ili Karamarko ili Milanović, drugo ne dolazi u obzir. SDP danas: mi smo za Božu Petrova kao premijera. "SDP jasan i nedvosmislen". Teška shizofrenija.

Avatar juricamesko
juricamesko
22:19 16.12.2015.

"Naši navodi su jasni i nedvosmisleni" kažu u Sdp. kako da ne, u dva navrata je GO Sdp donio odluku da jedino Zoran Milanović može biti mandatar u koaliciji Sdp-Most.GO je jedino tijelo u Sdp koje može donijeti po statutu takvu odluku i do danas je nisu opozvali.to što Milanović i predsjedništvo Sdp nudi Petrovu mjesto premijera nije statutarna obveza i ne obvezuje Sdp.još jedna u nizu prevara.mjesec dana ljude iz Mosta kupujete,korumpirate,kad vam to nije uspjelo jučer ih vrijeđate a danas sve to ližete i pristajete na sve.toliko je ostalo od morala,dosljednosti,principjelosti i poštenja vašeg premijera.jučer je sipao na Most otrov danas spuštenih hlača kleči pred Mostom.s pravom se građani pitaju o kolikoj su se količini kriminala utopili članovi tehničke vlade kada se ovoliko boje nove vlasti.

BA
bakulušić
22:28 16.12.2015.

Molim vas ne prekidajte gospodina Milanovića. Pustite ga neka govori i neka piše. Neka progledaju i oni koji nikako nisu mogli progledati. I ne dajte Amerikancu da se vraća. Taj je isto napravio dosta štete i u zabludu doveo puno ljudi. Pustite Milanovića neka govori. I neka piše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije