Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU ODLUKU HNS-A?

Za sada odgođena sjednica HDZ-ova Predsjedništva

Predsjedništvo HDZ-a, Andrej Plenković
Igor Kralj/Pixsell
07.06.2017.
u 17:51

HNS-ovo Predsjedništvo u utorak kasno navečer odbilo je mogućnost suradnje s HDZ-om, a HNS-ov predsjednik Ivan Vrdoljak koji je i sam glasovao za takvu odluku, podnio je ostavku na sve političke funkcije

Odgođena je sjednica HDZ-ovog Predsjedništva, najavljena za srijedu u 18 sati u stranačkoj središnjici, a glasnogovornik stranke Ivan Jabuka poslijepodne nije dodatno obrazložio koji su razlozi odgode, uz napomenu kako će mediji o novim terminu biti naknadno obaviješteni. 

 Jedna od mogućih pretpostavi je kako je sjednica odgođena da bi se vidjelo koja je konačna odluka HNS-ovog Središnjeg odbora vezano za preslagivanje saborske većine, a čija je sjednica počela u srijedu u 17 sati. Naime, HNS-ov saborski zastupnik Milorad Batinić ranije danas u Hrvatskom saboru izjavio da odluka Predsjedništva HNS-a od sinoć nije konačna, odnosno da Središnji odbor može odlučiti i drugačije. 

 HNS-ovo Predsjedništvo u utorak kasno navečer odbilo je mogućnost suradnje s HDZ-om, a HNS-ov predsjednik Ivan Vrdoljak koji je i sam glasovao za takvu odluku, podnio je ostavku na sve političke funkcije, rekavši da time želi sačuvati stranku od podjela.

  Prije toga, u utorak kasno popodne HDZ-ov predsjednik Andrej Plenković nakon sjednice stranačkog Predsjedništva izjavio je medijima kako je dobio stopostotnu potporu stranačkih tijela za dogovor o suradnji s HNS-om te na novinarska pitanja odgovorio kako će se više o svemu znati u srijedu.

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE

Komentara 2

SE
Servush
23:09 07.06.2017.

Plenkovica u Konzum,odlicno se snalazi u trgovini.

SE
Servush
23:13 07.06.2017.

Plenkovica u Konzum,odlican je trgovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije