Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRISTAJU NA OPORBU

'HDZ će u Vukovaru biti paralelna vlast'

02.06.2009.
u 16:40

HDZ u Vukovaru neće biti jaka oporba, nego paralelna vlast – poručio je Petar Mlinarić, predsjednik vukovarskog HDZ-a. Najavio je kako će njegova stranka i dalje raditi na započetim projektima, a da će u tome koristiti i vertikalu u županiji i Vladi RH, gdje imaju vlast.

– Sigurno je da ćemo i dalje imati važnu ulogu u kreiranju gradske politike jer će HDZ imati većinu u Gradskom vijeću, gdje računamo na ruke SDSS-a s kojim smo potpisali ugovor o suradnji – istaknuo je Mlinarić, dodajući da je HDZ-a s partnerima dobio 77 posto glasova Hrvata iz Vukovara, ali i da to očito nije bilo dovoljno za pobjedu.

Jure Bilušković, predsjednik vukovarskog HSP-a i kandidat za gradonačelnika, rekao je da je pobjeda Željka Sabe u utrci za gradonačelnika pobjeda liste Bratstva i jedinstva u Vukovaru.

– Pobjedu su odnijeli glasovi uvoznih birača preko Dunava koji ne žive u Vukovaru i došli su u grad na dan glasovanja – rekao je Bilušković. Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Damir Barna zahvalio se biračima na podršci. (bb)

Ključne riječi
HDZ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije