Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TOLIKO O ISTINI'

HDZ: Bernardić govori da ne bi dopustio otvaranje noćnih klubova, a uhvaćen je u jednom

Sučeljavanje Bernardića i Plenkovića
Foto: RTL press
1/2
29.06.2020.
u 22:13

Bernardić je prozvao HDZ zbog otvaranja noćnih klubova

Tijekom večerašnjeg sučeljavanja Davor Bernardić je prozvao Andreja Plenkovića zbog odluka vezanih uz popuštanje epidemioloških mjera. Kazao je da je Hrvatska u vrhu zemalja u koje se vraća Covid-19 te da nije dobro što su otvoreni noćni klubovi. Na tu opasku reagirali su već za vrijeme sučeljavanja i iz HDZ-a.

- Bernardić ima obraza tvrditi u TV Duelu na RTL.hr da ne bi nikad dopustio otvaranje noćnih klubova, a sam je nedavno “uhvaćen” u jednom od njih. Toliko o istini & njemu! - stoji u objavi na službenom profilu HDZ-a.

Komentara 16

BL
bluescreen
22:58 29.06.2020.

Saucha je bio u pravu. Bero je truba.

RE
RedTree
22:39 29.06.2020.

Kaže lik da mu je žao žene u pekari, a veli da bi zatvorio sve radi korone! Iznosi sulude teorije o 3000 dnevno oboljelih u Hrvatskoj i 1500 umrlih do zime, koju su odbacili svi ozbiljniji stručnjaci. Želi vratiti Jokićevu reformu, koja bi izbacila kompletnu lektiru i hrvatsku, od Marulića, Šenoe do A. B. Šimića.

AB
abokatstir
22:43 29.06.2020.

Bero traži ljubav u noćnim klubovima, dečke, jer mu se raspao ljubavni trokut hajduković, mikulan, bero zbog obiteljskog nasilja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije