Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
on nije 'pod utjecajem'

HDSSB podržava predsjedničku kandidaturu Milana Kujundžića

Dragan Vulin
Davor Javorović/Pixsell
21.10.2014.
u 11:50

Dr. Kujundžić neće biti ničiji paravan, ni poslušnik niti lijevih, niti desnih, poručio je danas u Osijeku Dragan Vulin

HDSSB podržava predsjedničku kandidaturu dr. Milana Kujundžića jer smatraju da je on prvi nakon predsjednika dr. Franje Tuđmana koji ima snagu jednog državnika. Čelnik HDSSB-a Dragan Vulin drži da Kujundžić neće biti pod ničijim utjecajem. 

- Dr. Kujundžić neće biti ničiji paravan, ni poslušnik niti lijevih, niti desnih. Njegov program nam je, također, važan jer jamči fiskalnu decentralizaciju i regionalizaciju Hrvatske - poručio je danas u Osijeku pred novinarima Vulin. HDSSB-ovci, pak, uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ne žele komentirati, ali osuđuju svaki oblik kriminala i korupcije.

 - Postupak je u samim počecima i poštujemo načelo da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže suprotno. Ne želimo stoga komentirati ništa što je u vezi s tim - odgovorio je kratko novinarima prvi HDSSB-ovac. Izvijestili su, također, kako je HDSSB u ponedjeljak konstituirao stranačka tijela od Glavnog odbora do Vijeća za nacionalnu, regionalnu i unutarstranačku politiku. 

>>Bago i na Milanu Kujundžiću pokazao da je velika zvijezda

>>Kujundžić: Predsjednik mora biti državnik, a ne eksponent domaćih i stranih grupacija

Komentara 11

Avatar mama mia
mama mia
13:19 21.10.2014.

A ko će kome ako ne brat svome

PE
peroilak62
12:36 21.10.2014.

Regionalizacija je nuzna jer Hrvatska ne moze financirati ovakvo uredjenje i ovoliku administraciju.Mi nismo Svicarska i ako se ne opametimo bankrot je neminovan.

SW
swic
15:55 21.10.2014.

Sve je bolje od danasnjeg zla .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije