Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki HDZ:

'HDSSB je zadnji koji bi se trebao kititi likom dr. Franje Tuđmana'

damir kramarić
Davor Javorović/PIXSELL
29.05.2013.
u 15:07

Nemojmo biti toliko zaboravni da nismo svjesni da je taj isti HDSSB, i Bubalo, i Šišljagić, i Drmić, i Burić doveli Sanadera na vlast krađom glasova. Oni su izvršili detuđmanizaciju HDZ-a, poručio je Damir Kramarić

Osječki HDZ-ovci prozvali su HDSSB-ovce zbog postavljanja i otkrivanja spomenika dr. Franji Tuđmanu pri kraju izborne kampanje, ocijenivši to \"jeftinim demagoškim načinom u cilju skupljanja jeftinih političkih bodova\".

- Oni su posljednji koji bi se trebali kititi likom i djelom dr. Tuđmana. Nemojmo biti toliko zaboravni da nismo svjesni da je taj isti HDSSB, i Bubalo, i Šišljagić, i Drmić, i Burić doveli Sanadera na vlast krađom glasova. Oni su izvršili detuđmanizaciju HDZ-a - poručio je pred novinarima predsjednik osječkog odbora HDZ-a Damir Kramarić. Njihov kandidat za župana Goran Ivanović - Lac odbacio je špekulacije \"kako se HDSSB i HDZ nešto približavaju\".

- To je jedna politička i svakodnevna laž. To je neistina koju HDZ nikada neće prihvatiti jer ovoga trenutka nemamo nikakvoga interesa s HDSSB-om pregovarati. HDSSB je politička tvorevina koja je ovom narodu i regiji nanijela najviše zla - rekao je Ivanović dodajući kako su HDSSB-ovci izdali načela dr. Franje Tuđmana osnovavši regionalnu stranku.

- Doktor Tuđman nikada nije podržavao regionalizam kao oblik tvorevine na prostorima Hrvatske - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

TU
Tulipann
20:47 24.03.2019.

Tuđman bi se odrekao ovakvog hdz-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije