Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"LAŽNO SMEĆE"
Povratak na članak

HDSSB: Država nam sliči na osmi nastavak Harryja Pottera!

Potpredsjednik Hrvatskoga demokratskog saveza Slavonije i Baranje dr. Dinko Burić odbacio bilo kakvu mogućnost zbližavanja njihove stranke s HDZ-om.

Komentari 3

OB
-obrisani-
08:32 13.03.2010.

Ovaj je Burić duhovit čovjek. Naš narod bi trebao cijeniti ljude koji znaju kako nešto reći. Te kosorovštine i bebićevštine je stvarno predosta.

VL
JA
jarac
13:52 10.03.2010.

Naravno, pa vi ništa i ne znate nego vrijđati. a da uzmeteza glasnogovornika onog sa patomčaka što je danas dobio nogu.

VL
KR
krka
15:35 10.03.2010.

Bože oslobodi nas takove politike i takvih političara! Ostale stranke nisu opatice, ali ne zamjerite kada vidim čelnike HDSSB-a naježim se i pomoz Bože i čuvaj Bože onoga koga liječi vrli doktor-predsjednik. Nemam namjeru nekoga vrijeđati, ali mislim da je gos. doktor najozbiljija konkurencija Kradimiru što se prostakluka i bahatosti tiče! Žalosno, ali istinito, te i slične političke nakaze financira mali hrvatski čovjek preko državnog proračuna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.