Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog milanovića

HČSP prijeti SDP-u zabranom i optuženičkom klupom

HČSP
Foto: FAH
16.12.2015.
u 16:11

HČSP u priopćenju optužuje Milanovića da je "u svojem najnovijem naletu nekontroliranog bijesa i frustracije zbog sve očitijeg gubitka premijerske fotelje" opet spomenuo HČSP "u kontekstu fašizma, rasizma te ostalih izlizanih etiketa"

Hrvatska čista stranka prava (HČSP) poručila je u srijedu, komentirajući izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića koji ju je doveo u vezu s fašizmom i rasizmom, da će, kada HČSP dođe u poziciju odlučivanja SDP biti "zabranjen i prebačen na optuženičku klupu".

HČSP u priopćenju optužuje Milanovića da je "u svojem najnovijem naletu nekontroliranog bijesa i frustracije zbog sve očitijeg gubitka premijerske fotelje" opet spomenuo HČSP "u kontekstu fašizma, rasizma te ostalih izlizanih etiketa", što je njegov očajnički pokušaj diskreditacije Domoljubne koalicije.

SDP nikoga ne može prozivati i povezivati s nekom od zločinačkih ideologija jer je pravna i zakonska sljednica "zločinačke Komunističke partije Hrvatske koja je odgovorna za smrt više od milijun ratnih i poratnih nevinih žrtava te za tisuće i tisuće mučenja, zatvaranja, progona i montiranih procesa tijekom 45 godina represivne komunističke diktature i tiranije", navodi HČSP.

Umjesto da šuti i bude sretan što još uvijek nitko SDP i njezina današnja i prijašnja vodstva nije posjeo na optuženičku klupu zbog zlodjela koja su Partija i njezini članovi činili u svojoj povijesti, kaže HČSP, Milanović ima obraza nekoga optuživati zbog navodne povezanosti s nekom od zločinačkih ideologija.

"Kada HČSP bude došao u poziciju odlučivanja u Hrvatskoj, Socijaldemokratska partija Hrvatske bit će zabranjena i prebačena na optuženičku klupu gdje će odgovarati za sva nekažnjena zlodjela počinjena od njezina osnutka 1. kolovoza 1937. do danas", stoji u priopćenju.

>> Zoran Milanović nudi mjesto premijera Boži Petrovu!

Komentara 44

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:45 16.12.2015.

Slažem se ali uz SDP treba zabraniti rad i HNS-u jel su to istinski mrzioci sveg Hrvatskog i Hrvata. Svi mi koji volimo Domovinu smo nacionalisti i ustaše. Pozdrav dobrim ljudima

BA
barbaizamerike
17:00 16.12.2015.

komunisticke KPJ promjenila ime u SDP zbog laznog preoblacenja I mjenjanha dresa treba je suditi za sve ono sto su u povjesti napravili

RA
Racionalist41
17:18 16.12.2015.

Tako je! SDP, kao pravni sljednik Komunističke partije, direktni je krivac za genocid nad hrvatskim narodom počinjen nakon 2. svjetskog rata. Stoga, SDP je GENOCIDNA STRANKA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije