Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodno iznenađeni

HBK: Izjava Nenada Zakošeka vrijeđa osjećaje vjernika

Judith Reisman (1)
Davor Puklavec/PIXSELL
30.01.2013.
u 16:56

Zakošek je kritizirao Judith Reisman jer je studentima spočitnula da su indoktrinirani

Hrvatska biskupska konferencija priopćenjem se izjasnila o izjavi dekana Fakulteta političkih znanosti Nenada Zakošeka, koji je jučer nakratko prekinuo predavanje američke znanstvenice Judith Reisman na svom fakultetu nakon što je ona prisutnim studentima spočitnula da su indoktrinirani.

"Neugodno smo iznenađeni jučerašnjom izjavom dekana Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Nenada Zakošeka koji je, prema medijskim izvješćima, između ostaloga rekao: 'I ako ih je itko indoktrinirao (studentice i studente), onda je to Katolička crkva'. Katolička se crkva u svom djelovanju, a napose u radu s mladima, nipošto ne prepoznaje u tvrdnji gospodina dekana dr. Zakošeka. Ova izjava čelnog čovjeka jedne visokoobrazovne ustanove iznenađuje i vrijeđa osjećaje vjernika, a među njima su i studentice i studenti Fakulteta političkih znanosti koji pripadaju Katoličkoj crkvi", poručuju iz HBK-a.

>> HHO: Dekan je prekinuo Judith Reisman manirom balkanskog primitivca

Komentara 151

OB
-obrisani-
18:36 30.01.2013.

Osjećaje tzv vjernika ne vrijeđa pedofilija...?

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:46 30.01.2013.

Komunizam jest krepao,ali mentalni sklop kod bivših kominista i dalje je isti.Zato se i govori da je najveći neprijatelj naroda u Hrvatskoj njegov mentalni sklop.I Aralica je o tome napisao knjigu "Mentalni komunisti".To je tako i ne može se osporiti.

TO
Toni50
18:35 30.01.2013.

Je li Zakošek pretjerao? Da, bio je nepristojan.. To je glupost nepristojan; on je bio jako bezobrazan balkansko drzak !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije