Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar kulture

Hasanbegović imenovao članove Kulturnog vijeća za kazališnu i plesnu te izvedbene umjetnosti

Zlatko Hasanbegović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
11.07.2016.
u 18:08

U Kulturno vijeće za međunarodnu kulturnu suradnju ministar Hasanbegović je imenovao Goranku Horjan, Antu Knešaureka, Juru Vujića, Brunu Kragića i Bornu Baletića

Ministar kulture Zlatko Hasanbegović imenovao je nove članove Kulturnog vijeća za kazališnu i plesnu te izvedbene umjetnosti u kojem su Jasminka Mesarić, Miran Hajoš, Joško Ševo, Siniša Popović i Ksenija Zec. 

U Kulturno vijeće za međunarodnu kulturnu suradnju ministar Hasanbegović je imenovao Goranku Horjan, Antu Knešaureka, Juru Vujića, Brunu Kragića i Bornu Baletića. Članovi vijeća su imenovani na temelju javnog natječaja na četiri godine.

>>Zlatko Hasanbegović imenovao je nove članove Kulturnog vijeća!

>>Hasanbegović: Ne vidim razloga da HSP AS ne ostane u političkom savezu s HDZ-om

Komentara 32

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:11 11.07.2016.

Gospodin Hasanbegović je rijetko viđen političar sa stavom. Svi milanovićevci uglas reže protiv njega iz televizija, novina i udruga i ne mogu mu ništa. Dosljedan je i odvažan, pobjeđuje ih profesionalnošću i argumentima.

Avatar Linux
Linux
20:13 11.07.2016.

zanimljivo je to kako nas srbi optuzuju da smo rasisti, nacisti, fasisti ili sto ti ja znam, a niti ijedna nacionalna manjina nema problema u republici hr. jos gore je kako iskazuju netrpeljivost i ne mogu prihvatiti da nije katolik a voli ovu zemlju i bori se za nju. ovo samo govori o njima i tko je tu nacist, fasist, rasist ili sovinist. zahvaljujem na ruzumijevanju i otvorite dobro oci.

Avatar babas
babas
21:04 11.07.2016.

Zlatko vuče zlatne poteze,ministar za primjer ostalima. Nadam se da će postati premjer na jesen,sa njime bismo brzo izašli iz krize i rješili se komunističkih uhljeba i njihovih potomaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije