Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR

Hasanbegović: Hribar je samo vrh sante leda i ne bi ga smio naslijediti nitko uključen u tu mrežu

Zlatko Hasanbegović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
06.02.2017.
u 20:11

Dodao je kako se HAVC "ne može poistovjetiti s jednim čovjekom i zato je ostavljeno vremena da se dijalogom nađe rješenje".

Bivši ministar Zlatko Hasanbegović prokomentirao je najnovija događanja u HAVC-u za čiji je rad Državni ured za reviziju dao nepovoljno mišljenje.

- To je jedna vrsta moralne zadovoljštine jer sam inzistirao na zakonitosti u djelovanju. Gospodin Hribar zbog osebujnog stava nije bio osoba pogodna za dijalog. Ključan argument za smjenu trebao je biti ovaj nalaz Državne revizije, koji je došao tek sada - kazao je Hasanbegović za HRT.

Dodao je kako se HAVC "ne može poistovjetiti s jednim čovjekom i zato je ostavljeno vremena da se dijalogom nađe rješenje".

Rekao je kako je Hribar samo "vrh sante leda te da ga ne bi smio naslijediti nitko uključen u tu mrežu". Smatra da bi to trebale biti osobe koje će prekinuti dosadašnje klijentelističke prakse".

>> Hribar podnio ostavku: 'U Hrvatskoj je na snazi maligni pokret otpora prema vlastitim kreativnim dostignućima'

Komentara 8

NE
Neo001
20:50 06.02.2017.

Još će na kraju ispasti žrtva! Zašto nije smjenjen jer postoje svi razlozi za smjenu, nego mu je velikodušno dana mogućnost samovoljnog odstupa?! Pa zar nije bio u pravu gospodin Hasanbegović a nazivali su ga Ustašom ?

SW
swic
20:32 06.02.2017.

Svaka cast hasanbegovicu ,steta sto nema vise takvih u hr .

DR
drugPlenky
20:50 06.02.2017.

Bravo Haso!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije