Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRALJAK POPIO OTROV

Hartmann: Ovo je drugi puta da su u sudnicu unesena zabranjena sredstva

Florence Hartmann
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
29.11.2017.
u 15:29

- Prvi put je to bilo u slučaju Slobodana Miloševića i tada to nismo vidjeli, a on je uzimao protulijek koji je poništavao djelovanje lijeka za visoki tlak - Bivša glasnogovornica Haškog suda Florence Hartmann.

Bivša glasnogovornica Haškog suda Florence Hartmann kazala je da je današnje unošenje otrova, koji je u sudnici popio Slobodan Praljak i potom preminuo u bolnici, drugi puta da je netko unio zabranjena sredstva u Haški sud, piše portal startbih

- Ovo je drugi put da zabranjena sredstva budu unesena u Haški sud. Prvi put je to bilo u slučaju Slobodana Miloševića i tada to nismo vidjeli, a on je uzimao protulijek koji je poništavao djelovanje lijeka za visoki tlak - kazala je Hartmann.

Florence Hartmann Florence Hartmann
1/7

 Dodala je da je šokantno to što se danas dogodilo u sudnici Haškog suda te joj nije jasno kako osiguranje to nije spriječilo. Tvrdi da je teško spriječiti samoubojstvo ako ga je netko odlučio počiniti, ali da bi trebalo biti nemoguće u sudnicu unijeti bilo što nije potrebno za postupak. 

- Kada sam ja bila u zatvoru konzulici Francuske je zabranjeno da mi unese čokoladu, a ovo je ušlo. Zašto pravila nisu ista za sve - kazala je Hartmann.  

Komentara 1

DU
Deleted user
15:55 29.11.2017.

Nadam se da će Hrvati mudro postupiti i da neće više biti faktor koji je za stabilnost i cjelovitost BiH. Neka se povuku iz institucija ove tvorevine i prepuste SAD-u da nagovara Srbe da ju čuvaju s muslimanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije