Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispekao ga šeik

Hamburger sa 7 pljeskavica prodan za 10.000 dolara

hamburger
Foto: Marius Becker/DPA/Pixsell
20.03.2017.
u 00:30

Hamburger je djelo člana katarske kraljevske obitelji, a sav će prihod ići za kampanju za podizanje svijesti o raku dojke i otkrivanje u ranoj fazi

Iz Dubaija obično stižu vijesti o izgradnji preskupih luksuznih hotela, vila, apartmana. Ovog puta riječ je o nečem drugačijem, ali naravno jednako skupom.

Osnivačica lifestyle magazina “Villa 88” Asma Al Fahim kupila je za 10.000 američkih dolara sočni hamburger na dobrotvornoj aukciji u Dubaiju. Mediji prenose da se veliki hamburger sastojao od sedam goveđih pljeskavica koje predstavljaju svaki od emirata u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ovaj skupi hamburger pripremio je Russell Impiazzi, kulinarski direktor Galeries Lafayette u Dubaiju i član kraljevske obitelji iz Katara šeik Mohammed bin Abdullah Al Thani. CNN prenosi kako je Thani kazao da su prije dvije godine uspjeli prodati hamburger za 7000 dolara, ali su ove godine željeli postići novi rekord.

- Sav će prihod ići u kampanju za podizanje svijesti o raku dojke i otkrivanje u ranoj fazi - rekao je Thani.

>> Iz Zagreba će se izravno letjeti za Dubai: Otkrivamo cijenu karte!

>> Gaf ugostitelja pretvorili u brend. Plitvički hamburger bogatiji za domaću slaninu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije