Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNDERCOVER

Hamas uhvatio dupina koji je 'špijunirao za Izrael'

dupin
Foto: TIMM SCHAMBERGER/DPA/PIXSELL
20.08.2015.
u 08:39

Izvori su rekli da su Hamasovi komandosi primijetili kako se dupin sumnjivo kreće

Hamas je uhvatio dupina kojeg je, kako tvrde, izraelska mornarica koristila za napad članova Hamasova naoružanog krila Izzadin Kassam, objavio je palestinski dnevnik Al-Quds u srijedu, a prenosi The Jerusalem Post.

Al-Quds je, citirajući izvore iz Pojasa Gaze, objavio da je dupin uhvaćen na tamošnjoj obali prije nekoliko dana. Izvori su rekli da su Hamasovi komandosi primijetili kako se dupin sumnjivo kreće, a kad su ga pratili, otkrili su da nosi uređaj za nadzor podvodnih aktivnosti. Navodno je dupin bio opremljen nadzornim uređajem na daljinsku kontrolu i kamerom. Izvori tvrde da uređaj može ispaljivati male strelice koje mogu ubiti ili teško raniti ljude pod vodom. U Hamasu vjeruju da je Izrael planirao nadzirati morsku obuku njihovih komandosa. Hamasovi dužnosnici u Pojasu Gaze odbili su komentirati ove navode.

>> Iz pojasa Gaze Hamas vodi džihad skrivajući se iza vlastitog stanovništva

>> Predani musliman spreman na borbu protiv radikala do posljednjeg daha

Komentara 7

JE
Jednakost
13:56 20.08.2015.

Kazu da nije propjevao.

NE
Nepokolebljiv
17:56 20.08.2015.

Pravi 007! Pije coctel Martini promuckan ali ne promjesan!

BA
baksi
23:44 20.08.2015.

Tako su naši udbasi koristili srdele špijune hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije