Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVA KORISNIKA
Povratak na članak

HAKOM upozorava: Jednokratna otplata mobilnog uređaja ne može biti nametnuta

Jednokratna otplata dopuštena je isključivo u slučaju izbora samog korisnika

Komentari 5

Avatar tkozna
tkozna
11:41 12.06.2014.

Tko će objasniti zašto HAKOM ne reagira kda proteknu 12 ili 24 mjeseca pretplate i uređaj se otplati a pretplata godinama ostaje ista unatoć tome što je uređaj otplačen.

VL
SA
sara7
11:14 14.07.2014.

do kada će nas ovakve agencije"štititi". Pa kako je moguće da ako država meni nametne porez da ga ja prenesem na operatere i da oni umjesto mene plačaju. Isto je i sa radijskom frekvencijom

VL
SR
srečko45
13:35 12.06.2014.

ako je država nametnula porez operaterima a oni to prebacuju na korisnike i izmišljaju svakojake gluposti da bi to naplatili jer ako imam ugovor za tarifu na 24 mjeseca koju sam ugovorio nigdje nestoji pojam promjenljiva tarifa kao npr promjenljiva kamata gdje se banke pridržavaju takvih klauzula i dali se korisnik koji potpisao ugovor na 12,24 mj može putem pravne pomoći zaštiti

VL
AN
anton1
11:46 12.06.2014.

Kaze HAKOM? Oni nemaju pojma o nicemu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.