Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljač u prometu

Vozači, oprez: zbog srne vozi se usporeno na autocesti A6

srna
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
23.06.2017.
u 07:40

Državnom cestom DC1 u Kninu vozi se naizmjence jednim trakom, a zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2

Zbog srne, uočene unutar zaštitne ograde na autocesti A6 Rijeka-Zagreb poslije odmorišta Vukova Gorica u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine, izvijestio je jutros HAK.

Državnom cestom DC1 u Kninu vozi se naizmjence jednim trakom, a zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1.

Zbog državnih praznika zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju i Istri je u petak, 23. lipnja, od 15 do 23 sata; u subotu, 24. lipnja, od 04 do 14 sati te u nedjelju, 25. lipnja (Dan državnosti), od 12 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1 (Lička magistrala).

Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnom prijelazu Slavonski Brod. 

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom.

Dana 27. lipnja od 9 do 13 sati zbog radova na mostu na Uni bit će prekinut promet na graničnom prijelazu Dvor.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
12:17 23.06.2017.

ja ne mogu vjerovati da od tih silnih turista koji hrle na jadran, nema niti jednog lovca, koji bi 'zbrinuo' sirotu srnu. ono, u gepeku, do prvog frižidera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije