Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK poziva na oprez

Prometna nesreća kod naplatne postaje Demerje: Stvorila se gužva, vozi se uz ograničenje

Prometna Demerje
Foto: Čitateljica
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.09.2021.
u 08:04

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni

Iz Hrvatskog autokluba pozivaju u ponedjeljak ujutro vozače na oprez zbog prometne nesreće na autocesti A1 kod naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba te nesreće između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika gdje se vozi uz ograničenja.

U prometnoj nesreći kod naplatne postaje Demerje, na autocesti A1 u smjeru Zagreba, sudjelovala su tri automobila. Od toga su, kako nam javlja čitateljica, dva u potpunosti uništena. Zbog nesreće se stvorila gužva, a vozi se usporeno. Prema posljednjim informacijama HAK-a, vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, jednim trakom. 

Na autocesti A5, između 55. i 57. kilometra, uočena je životinja. HAK javlja kako je riječ o lisici te moli korisnike za dodatan oprez.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje, a na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale mogući su odroni.

Zbog jake kiše mjestimice je moguć nailazak na veću količinu vode na kolniku pa HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Komentara 2

IH
igor.horacek
20:47 21.09.2021.

"između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika", u tom smjeru ne postoji naplatna postaja Demerje

Avatar duje912
duje912
12:39 20.09.2021.

hahaha..jel to opet bmw sudionik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije