Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVANREDNA SJEDNICA

HAK opozvao Damira Škaru i Josipa Klemma

Skupština HAK-a
Foto: HAK
1/3
03.10.2019.
u 13:40

Predsjednik Autokluba Siget Marinko Jurčević izabran je na sjednici za novog člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba.

Na izvanrednoj sjednici Hrvatskog autokluba donesena je odluka o opozivu člana Skupštine i Upravnog odbora Hrvatskog autokluba Damira Škare, te člana Skupštine Josipa Klemma, navodi se u priopćenju HAK-a. 

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek obavijestio je članove skupštine o uhićenju Damira Škare, njegovom podnošenju ostavke na dužnost člana Upravnog odbora te odluci Upravnog odbora Hrvatskog autokluba o sazivanju izvanredne sjednice Skupštine Hrvatskog autokluba i raspisivanju dopunskih izbora za predstavnike Autokluba Siget u Skupštini Hrvatskog autokluba do kraja tekućeg mandatnog razdoblja, odnosno do svibnja 2020.

Na sjednici je donesena odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini HAK-a, kao i odluka o verifikaciji mandata predstavnika Autokluba Siget u Skupštini. Predsjednik Autokluba Siget Marinko Jurčević izabran je na sjednici za novog člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba.

Predsjednik Hrvatskog autokluba Slavko Tušek na kraju sjednice zahvalio je svim članovima Skupštine, čestitao novoizabranim predstavnicima u tijela upravljanja Hrvatskog autokluba te naglasio da će se nastaviti zajednički zalagati za ostvarivanje ciljeva udruge, navodi se u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije