Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pojavljivanje
Povratak na članak

Hadžić iskoristio pravo da se još 30 dana ne izjašnjava o krivnji

Nedavno uhićeni Goran Hadžić nije želio ni da mu čitaju optužnicu, što je sudac O-Gon Kwon prihvatio.

Komentari 4

EU
eugenie
18:37 25.07.2011.

Istina, pravda samo je za male i siromašne.

VL
OB
-obrisani-
17:25 25.07.2011.

Hadžić, Mladić, Karadžić, Šešelj, što im je zajedničko? Sva četiri su optuženi za ekstremne zločine. Pratim taj kvartet u sudnici,njihovo ponašanje i strategiju koju prakticiraju. Način na koji se odnose prema ICTY sudijama svodi se na komediju pour sang. Tu nema bilo kakav poštivanje suca (e), nema traga bilo kakvog osjećaja krivnje. Tužno je i jadno vidjeti da ljudi mogu pasti tako nisko, da je tako malo ostalo od ČOVJEKA

VL
ĆA
ćaćaća
18:12 25.07.2011.

svo vrijeme dok su se skrivali(velika četvorka) Beograd/London su smišljali kako ih braniti...ono kako se oni tamo ponašaju to su oni smislili..pravda je samo za male kao i ljubav za siromašne..na žalost

VL
TS
Tovar_ST
19:05 25.07.2011.

Nas covik, svi to znaju. Sta se mi sad pravimo ludi,svi u vladi znaju da je on nas covik bio u ****kim redovima. Zena mu radi u HEP-u tolike godine a svak u Vukovaru i okolini zna da je on bija sa njon u vezi. I sto je sad tu cudno? Boljkovac je to najlipse objasnija. Nakon susreta na Brijunima Tadica i Josipovica dogovoreno je da je za obi strane najbolje da se sad Hadzic preda koji je u nekoliko navrata dolazio u okolinu Vukovara. Da, jedanput i da napravi dite svojoj ljubavnici. Ko ga ja tu stitija? Mi? Doslo je vrime da padnu maske i da se otkrije prava istina o ovom coviku. I ko ga je stitija sve od nasih u vrhu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.