Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o užarenoj suboti

Hadezeovci zadovoljni što prosvjedi nisu bili masovni

\'18.11.2010. Zagreb, Hrvatska - Ministar zdravstva Darko Milinovic sazvao je izvanrednu konferenciju za novinare kako bi opovrgnuo navode da je primao placu iz crnog fonda HDZ-a.  Photo: Petar Glebov
Petar Glebov/Pixsell
28.02.2011.
u 19:06

Predsjedništvo HDZ-a drži da se glasnogovornik Vlade ne treba ispričati zbog izjave da iza prosvjeda stoji dio oporbenih stranaka

Na Predsjedništvu HDZ-a raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji i kako unaprijediti gospodarstvo – ustvrdio je zamjenik predsjednice HDZ-a i ministar zdravstva Darko Milinović.

– Bio je to redoviti sastanak užeg vodstva HDZ-a koje se i inače sastaje ponedjeljkom – objasnio je. Na novinarski upit je li točno da su bistrili prosvjede branitelja kazao je da nije bilo previše riječi o prosvjedima branitelja. Predsjedništvo je, kaže, razgovaralo o tekućim problemima i kako unaprijediti gospodarstvo te su dotaknute teme koje se tiču napretka Republike Hrvatske – naglasio je Milinović.

No, kako neslužbeno doznajemo, na Predsjedništvu su izrazili zadovoljstvo što prosvjedi nisu bili masovni u onolikoj mjeri u kolikoj su organizatori najavljivali. Osudili su divljanja huligana i razbijanja po Zagrebu, no nije bilo kritike glasnogovornika Vlade koji je izjavio da iza prosvjeda stoji dio oporbenih stranaka i izazvao negodovanje oporbe.

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar DucMan
DucMan
19:35 28.02.2011.

Predsjedništvo je, kaže, razgovaralo o tekućim problemima i kako unaprijediti gospodarstvo te su dotaknute teme koje se tiču napretka Republike Hrvatske – naglasio je Milinović. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jel to znači da su razgovarali o povlačenju s vlasti? Jer ja ne vidim što bi Hrvatskoj moglo više pomoći od toga.

Avatar DucMan
DucMan
19:46 28.02.2011.

Hadezeovci zadovoljni što prosvjedi nisu bili masovni --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ovome ne treba komentar. Ovo bi se moglo nazvati kosorizam ili kosoricizam, što bi bila hrvatska inačica engleske riječi \"deny\". A možda oni samo žive relaksiranije, he?

OB
-obrisani-
21:28 28.02.2011.

Same nek male zatopli, pa bute vidli pekla na zemlji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije