Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema zastare
Povratak na članak

HAC će gradovima i općinama morati platiti 150 milijuna kuna zbog autoceste A1?

Općina Lovinac dobila je sudski spor ‘težak’ 19,4 milijuna kuna, a to je sad potvrdio i Ustavni sud

Komentari 4

VI
Vito
08:54 07.05.2018.

odredbe Općeg poreznog zakona na zastaru izvršenja obveze -- plaćanja poreza ??? ___ U ime Oca, Sina i Duha Svetog, zar se u Hrvatskoj i dalje ne mora plaćati porez??? __ Znači li to da kad se učlaniš u pljačkašku organicatiju koja je pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske nisi obvezan plaćati porez??? __ Poznato je da se po Hrvatskoj i dalje slobodno šeću ratni profiteri i zagađuju okoliš bez kažnjavanja. __ No, dok su na vlasti bili sadašnji oporbenjaci, govorilo se da će ukinuti zastaru obveze za neplaćanje poreza __ Kako su uspjeli pljačkaši pored toliko novinara pratitelja izbjeći ukidanje obveze NE PLAĆANJA poreza???

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:07 07.05.2018.

I bilo je za ocekivati da ce se pesi poceti uzajamno gristi kad ponestane gratis hrane u drzavnim jaslama.

VL
VI
Vito
08:48 07.05.2018.

Pritom nisu uvažili... ::: Sudi li se u Hrvatskoj ili izvan Hrvatske??? __ Ako je suđenje u Hrvatskoj, onda moraju primjenjivati hrvatski zakon o jeziku __ Znači: Pritom nisu prihvatili ... , priznali ... važu u srbiji --- U Hrvatskoj vrednujemo, priznajemo, prihvaćamo __ Kad će napokon u Hrvatskoj Hrvati i Hrvatice početi pisati i govoriti hrvatskim službenim govorom u službenim i javnim mjestima i medijima???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.