Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću

HAC i Ministarstvo prometa dobili nagradu za Referomu cestovnog sektora

Autoceste
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
07.05.2020.
u 13:01

Ovo je prvi put da je HUOJ Grand Prix dodijeljen jednom ministarstvu RH.

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture i Hrvatske autoceste dobitnici su ovogodišnje nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću, „HUOJ Grand Prix“ u kategoriji odnosi s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt „Reforma cestovnog sektora u Republici Hrvatskoj – komunikacijska podrška u transformaciji sustava“.

Ovo je druga medijska nagrada zaredom za HAC koji je za lani dobio od Hrvatske udruge menadžera sigurnostu „Veliku nagradu sigurnosti" za najbolju medijsku kampanju projekta „Hitni koridor spašava život“. U Ministarstvu i HAC-u kažu da je novo priznanje koje su dobili još jedna vrijedna nagrada za izvrsnost u komunikacijama, te ujedno prvi HUOJ Grand Prix koji je dodijeljen jednom ministarstvu RH.

Pozitivan napredak

Usto naglašavaju da promjene nisu vidljive samo stručnjacima za komunikaciju već i najširoj javnosti. Tako navode da prema rezultatima Ipsosove kontrolne ankete koja je provedena u veljači ove godine (CATI, N:600), 35,6 posto ispitanika procjenjuje da je vidljiv pozitivan napredak u radu HAC-a u odnosu na razdoblje prije početka modernizacije i Reforme cestovnog sektora.

- S obzirom na provedbu nepopularnih mjera na početku procesa, poput povećanja cestarina i smanjenja broja zaposlenih, ovo smatramo vrlo dobrim rezultatom ali i smjernicom za daljnje komunikacijske aktivnosti u provedbi projekta modernizacije i restrukturiranja cestarskog sektora - poručuju iz Ministarstva i HAC-a. 

Ključne riječi

Komentara 1

LJ
Ljubav1
13:22 07.05.2020.

Najskuplje cestarine, svaka cast za ovo postignuce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije