Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javlja hak

Gužve se očekuju u blizini svih marijanskih svetišta

\'cd103     marija bistrica zavjetno hodocasce zagreba kriz raspelo kalvarija snimio patrik macek\'
Patrik Macek/PIXSELL
15.08.2011.
u 09:18

Zbog današnjeg blagdana Velike Gospe zabranjen je promet za teretna vozila najveće diopuštene mase iznad 7,5 t od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama.

Promet je gušći u smjeru mora nego prema unutrašnjosti, ali teče bez smetnji i zastoja, javlja HAK.

Povremene poteškoće vozači mogu očekivati na dionicama cesta gdje traju radovi te na turističkim cestama u Istri i duž jadranske obale. Također, na privremenu regulaciju prometa i prometne gužve vozači će tijekom dana naići u blizini svih marijanskih svetišta, ističu iz HAK-a.

Kasnije, tijekom dana, gužve očekujemo na izlazu s Krčkog mosta prema kopnu, na području trajektnih luka i pristaništa te na svim većim graničnim prijelazima.

Zbog današnjeg blagdana Velike Gospe zabranjen je promet za teretna vozila najveće diopuštene mase iznad 7,5 t od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1 (Ličkoj magistrali).

Iz HAK-a također ističu kako se pojačan promet očekuje u poslijepodnevnim satima u smjeru unutrašnjosti. Znatno gust promet očekuje se na prilazu Zagrebu, središnjem hrvatskom prometnom raskrižju, uz gužve i moguća duža čekanja pred naplatnim postajama Lučko i Ivanja Reka.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
10:11 15.08.2011.

Cijelo vrijeme u novinama,..... Crkva,...Crkva,...Crkva,....Crkva,...i poslije svega opet Crkva,.... Kao da nemamo sto drugo da radimo? A zapravo cemu nam sluzi Crkva,...kakve koristi imamo od radikalnih i do jaja nacionalizmom nabrijanih dinaridskih svecenika?

LO
lojtra1
11:14 15.08.2011.

Nakon svetog josipa radnika svi hrvati imamo priliku živjeti u jednom velikom \"marijanskom svetištu\" jer nam život sliči na kalvariju!

MA
matia
09:59 15.08.2011.

nadam se da će policija pojačano štiti kardinala,ako se usudi doći,da ga vjernici ne bi propustili kroz šake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije