Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINULI ODMORE

Gužve na granicama: Turisti zbog crvenih lista pohrlili ranije kućama

Gužve
Foto: PIXSELL
1/13
20.08.2020.
u 17:29

Mnogobrojni turisti pohrlili su prema matičnim zemljama kako bi izbjegli karantenu ili plaćanje PCR testa

Dvije hrvatske županije našle su se na crvenoj listi Njemačke, cijela Hrvatska u crvenom je za Austriju, po pisanju britanskih medija istim stopama mogla bi i Velika Britanija, a isto je najavio jučer i glasnogovornik slovenske Vlade. Zbog svega toga mnogobrojni turisti pohrlili su prema matičnim zemljama kako bi izbjegli karantenu ili plaćanje PCR testa što je izazvalo gužve na prometnicama prema granicama te na samim graničnim prijelazima. 

HAK javlja da je pojačan promet na Istarskom ipsilonu prema GP Kaštel i Plovanija, Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima duž obale i pojedinim graničnim prijelazima. Gužva je i prema GP Macelj zbog čega se teretna motorna vozila isključuju iz prometa već na autocesti A2 Zagreb-Macelj kod čvora Krapina, ali i na naplatnoj postaji Lučko.

>> VIDEO Gužva u smjeru Zagreba na NP Lučko

>> VIDEO Gužva na GP Rupa

Komentara 9

LU
Lukeruk
18:39 20.08.2020.

Fala Bogu, sad u devetom bu lepo na moru, bez te bagre, ti čehi i slovenci su svi poluretardirani

Avatar FrancJunior
FrancJunior
18:50 20.08.2020.

Ja cu na more kada ovi odu, a cekam i da se svi balkanci povuku na tzv. Zapadni Balkan*

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
22:49 20.08.2020.

ne okreći se sine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije