Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naoružajte se strpljenjem

Gužve na cestama: Nesreće i povremeni zastoji na brojnim dionicama, stvaraju se kolone

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
15.08.2020.
u 19:02

Kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja

Prekinut je promet na staroj cesti kroz Gorski kotar u mjestu Močile kod Vrbovskog (DC3), zbog prometne nesreće, javlja HAK. Pojačan je promet na cestama u priobalju, većini cesta u smjeru unutrašnjosti kao i na pojedinim graničnim prijelazima. Na autocestama u blizini odmorišta i čvorova mogući su kraći zastoji, vožnja u koloni, usporeno.

A1 Zagreb-Split-Ploče: povremeni zastoji i kolone u pokretu između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba; povećana gustoća prometa između čvora BOSILJEVO II i čvora KARLOVAC u smjeru Zagreba  kod naplatnih postaja Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km, kraća su čekanja na NP Demerjem u smjeru Zagreba prometna nesreća na 52.+500 km između čvora BOSILJEVO I i čvora NOVIGRAD u smjeru Zagreba.

Osobna vozila na izlaz iz Hrvatske najduže čekaju na graničnim prijelazima sa Slovenijom, najduže na prijelazu Kaštel/Dragonja na Maclju, Rupi i Plovaniji. 

Video: Zagrebački holding nabavlja 312 luksuznih automobila za 19,1 milijun kuna: Trebaju li im?

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:01 15.08.2020.

Na tunelu Karavanke je kolona bila jutros 12 kilometara i čekalo se 4-5 sata. Sada se čeka "samo" 2 i pol... Sve Nijemci na dolasku u RH! Danke Deutschland! Jedini pravi prijatelji Hrvatske!!!

DU
Deleted user
18:33 15.08.2020.

Hvala svim prijateljima koji dolaze! Snizili smo cijenu, poboljšali kvalitetu, mi privatni iznajmljivači na kontinentu se borimo za svaki euro. Dobrodošli svi!

PE
PetiElement
19:05 15.08.2020.

Može reći tko što želi, tako i treba biti... sloboda mišljenja... a moje je, da se za sada vrhunski balansira između nužnog (potrebe za radom, zaradom i koliko-toliko normalnim životom) i mjera zaštite zdravlja.... jezičac vage taman gdje treba biti.... nikad svi neće biti zadovoljni, to je ionako nemoguća misija.. ali za sad skidam kapu.... imamo zaraženih, možda ne manje, ali ni više od drugih susjeda.. i ostalih... koji se još i ne nose s toliko turista.. zato, go HR!!!! Sretan svima današnji blagdan Velike Gospe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije