Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA SE NA SABOTAŽU
Povratak na članak

Guverner Bejruta za Večernji list: Ovo je poput atomskog napada na Hirošimu i Nagasaki

Iako se u početku govorilo o skladištu pirotehnike, veličina eksplozije ukazivala je na nešto drugo. Naime, epicentar prve eksplozije bio u lučkom skladištu u kojem je bilo zaplijenjeno oružje, municija i eksplozivni materijal.

Komentari 6

IV
Ivan79
23:38 04.08.2020.

Gospodine Hassan, nadam se da su vam obitelj i prijatelji na sigurnom i neozlijeđeni! Ogromna tragedija! Narodu Libanona želim ustrajnost i hrabrost u ovim teškim trenucima!

VL
DU
Deleted user
01:28 05.08.2020.

jos iz osnovne skole znam da postoji industrijska zona, stambena zona, trgocacka zona, administrativna itd. imati tisuce tona explozivne materije u strogom centru grada je ludost, Explozivna zona

VL
IV
IVRI
10:57 05.08.2020.

Ove snimke su da te srce zaboli.

VL
Avatar southman
southman
07:28 05.08.2020.

Nekada se eksplozivni materijal skladištio daleko van grada !

VL
GE
gemist
09:00 05.08.2020.

Ha,streljivo i eksplozivni materijal u lučkom skladištu...Ja se još iz bivše JNA sjećam da su takve stvari bile u krugu vojarne,udaljene od stambenih prostora,u skladištima ukopanih u zemlju,bila je ravnica,¸izgledala su ko zemunice,s tim da nije bila jedna velika takva zemunica za sve,nego više manjih udaljenih jedna od druge,pretpostavljam da i HV tak radi

VL
Avatar ŠišJuha
ŠišJuha
01:14 05.08.2020.

Hezbola, pravi majstori!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.