Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plaćen 10.000 dolara

Gutljaj najskupljeg viskija na svijetu bio je - lažan!

Reuters
02.11.2017.
u 14:31

Vjeruje se da se radi o najskuplje plaćenom gutljaju nekog škotskog viskija.

Gutljaj starog škotskog viskija koji je kineski milijunaš popio u švicarskom hotelu za 10.000 dolara bio je lažan, pokazala je laboratorijska analiza.

Analizu u Škotskoj zatražio je hotel Waldhaus Am See u St. Moritzu nakon što su stručnjaci posumnjali u autentičnost gutljaja od dva centilitra, prenosi BBC. Navodno rijetko piće izvučeno je iz neotvorene boce s etiketom viskija Macallan iz 1878.

 

Vjeruje se da se radi o najskuplje plaćenom gutljaju nekog škotskog viskija. No, stručnjaci su otkrili da nije proizveden prije 1970. Hotel je prihvatio rezultate analize i obeštetio kupca u punom iznosu, navodi BBC. 

Zhang Wei (36) iz Peikinga, jedan od najbolje plaćenih kineskih pisaca na internetu, platio je 10.050 dolara za samo jedan gutljaj viskija kada je u lipnju posjetio hotelski bar Devil's Place.

Pogledajte i ovaj VIDEO: Prvi Cat Caffe u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije