Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DLAKAVI PRIJATELJ

Gubio je nadu da će pronaći psa, no onda je uslijedio telefonski poziv

Foto: Screenshot
1/3
11.10.2018.
u 16:33

Bereziani je pohitao pronaći Jorgea, a sve je snimio i kamerom.

Tri je godine Giorgi Bereziani (62) obilazio ulice gruzijskog grada Tbilisija tražeći svog psa Jorgea. Neumorno je lijepio plakate po ulicama u nadi da će ga netko nazvati i javiti mu da su vidjeli psa.

Giorgi je lagano gubio nadu da će ikada više vidjeti svog četveronožnog prijatelja, no jednog je dana dobio poziv muškarca koji je rekao kako se ispred zgrade gdje radi nalazi njegov pas.

Bereziani je pohitao pronaći Jorgea, a sve je snimio i kamerom. Iako su prošle tri godine, pas nije zaboravio svog gazdu, a to najbolje pokazuje i snimka. Pogledajte njegovu reakciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije